Te koop in Assen: royale vrijstaande woonvilla

Te koop in Assen: royale vrijstaande woonvilla

Royale vrijstaande woonvilla met inpandige garage, bijkeuken en een fraaie tuin rondom. Prachtig gelegen in het exclusieve, groene en kindvriendelijke woonpark De Houtlaan  waarbij u vanuit de woning zo naar het Nationaal Park de Drentsche Aa en het Amelterbos kunt wandelen. Daarnaast is de binnenstad en het NS intercity station op korte fietsafstand.

De woning heeft een slaap/werkkamer op de begane grond waardoor er veel mogelijkheden zijn voor het werken aan huis, het slapen- en baden op de begane grond of een aparte speel-/studie- of hobbykamer. Daarnaast is er in 2008 een brede dakkapel geplaatst waardoor er op de eerste verdieping een mooie extra slaapkamer is gecreëerd.

U zoekt ruimte, rust en exclusiviteit vlak bij het centrum van Assen? Deze woonvilla biedt het allemaal!

De indeling is als volgt:

Begane Grond
Entree/Hal met toiletruimte en meterkast. Royale tuingerichte woonkamer voorzien van een fraaie visgraat parketvloer, een gashaard, grote raampartijen, erkers en 2 keer dubbele tuindeuren. De achterzijde van de tuin grenst aan een groensingel. Hierdoor is er veel privacy en zult u het gevoel ervaren dat u in het bos woont. Half open woonkeuken met een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Werk-/slaapkamer van ca. 24m², aansluitingen voor een badkamer zijn aanwezig. Deze kamer heeft een directe verbinding met de woonkamer. Bijkeuken met toegang tot de inpandige geïsoleerde garage.

1e Verdieping
Overloop, CV-ruimte, 4 royale slaapkamers van ca. respectievelijk 11m², 14m², 20m² en 21m², waarvan 1 een doorgang heeft naar een ruime berging. Badkamer met een dubbele wastafel, 2e toilet, ligbad en douche.

Zolder
Te bereiken door middel van een losse trap.
De zolder strekt zich uit over de volle lengte van de woning en biedt hiermee volop bergruimte.

Buiten: Fraai aangelegde tuin grenzend aan een groensingel. Veel privacy, zon- en schaduwmogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Slaapkamer & badkamer op begane grond mogelijk
- Extra slaapkamer gerealiseerd dmv grote dakkapel
- Fantastische woonomgeving!
- Om de natuurlijke kwaliteiten van woonpark "De Houtlaan" te waarborgen is door de bewoners een coöperatieve vereniging opgericht. Als koper bent u verplicht lid van deze coöperatie te worden. De kosten zijn ¬198,= per jaar.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: exclusief wonen, gelijkvloers wonen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn