Te koop in Assen: ruime 2/1 kapwoning met 15 meter diepe tuin Funda

Te koop in Assen: ruime 2/1 kapwoning met 15 meter diepe tuin

Met vrij uitzicht in de geliefde wijk Kloosterveen staat deze ruime en luxe 2/1-kapwoning.

Dit energiezuinige woonhuis (label A) is gebouwd in 2002 op een kavel van 338 m² en biedt maar liefst 4 ruime slaapkamers en 15 meter diepe achtertuin! In de loop der jaren is de woning op diverse punten gemoderniseerd, met o.a. uitgebouwde zonnepanelen, zonnepanelen en Cv-ketel uit 2019. Door de toepassing van wandverwarming heb je geen radiatoren en kan er gestookt worden met lage temperatuur. De woning kenmerkt zich door een fraaie bouwstijl met o.a. brede goten en balkon. Alle voorzieningen van de wijk Kloosterveen, met o.a. uitgebreid winkelcentrum en diverse basisscholen, zijn op loopafstand gelegen.

Indeling begane grond
Ruime entree/hal met meterkast, toilet, trap naar de eerste etage, binnendoor naar de garage en deur naar de woonkamer. De ruime woonkamer is straatgericht, heeft een vaste trapkast en loopt naar achteren toe uit in een ruime eethoek, open keuken voorzien van 6-pits gasstel met dubbele oven, afzuigkap,magnetron, koelkast, diepvries en vaatwasser. In 2009 is de keuken aan de achterzijde uitgebouwd.

Eerste etage
Ruime overloop met vaste trap naar de tweede etage en toegang tot 3 slaapkamers en royale badkamer. De slaapkamers zijn met circa 8, 9 en 16 m², waarbij de grootste en middelste slaapkamer ook nog toegang bieden tot een overdekt en ruim balkon (ca 6 m²). De badkamer is met 8 m² prettig ruim en compleet afgewerkt met ligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede etage
Via vaste trap te bereiken grote overloop met dakraam, opstelplaats cv-ketel en een zee aan berg- en/of hobby ruimte. Aan de voorzijde is een 4e slaapkamer met grote dakkapel en door de royale kaphoogte is er zelfs nog een extra vlieringzolder gerealiseerd!

Buiten
Aan de voorzijde biedt de eigen oprit en voorgelegen groenstrook genoeg parkeergelegenheid voor meerdere auto's, waar de achtertuin bereikbaar is middels achterom en gelegen op het zuidoosten.De tuin is maar liefst 15 meter diep en achterin de tuin is een gezellige overkapping met extra houten berging gerealiseerd. De extra ruime garage van ca. 22 m² maakt het geheel compleet.

Voor meer informatie over deze woning, of meer foto's, klikt u op deze link.

Tiplijn