Te koop in Assen: vrijstaande woning met 6 slaapkamers en grote tuin Funda

Te koop in Assen: vrijstaande woning met 6 slaapkamers en grote tuin

Prachtig gelegen riante vrijstaande woning met totaal 6 slaapkamers, schitterend uitzicht op de Drentse Hoofdvaart en alle voorzieningen van Kloosterveen binnen handbereik.

De gewilde woonwijk Kloosterveen beschikt over basisscholen, sporthal, gezondheidscentrum en een winkelcentrum met goed winkelbestand. Bovendien beschikt de wijk over goede ontsluitingen naar zowel het stadscentrum als de A28.

De volledig geïsoleerde woning is degelijk gebouwd in 2000, is aangenaam licht en royaal van maatvoering. In totaal beschikt deze woning over 6 slaapkamers, allen van een goed formaat.

De woning ligt aan een voor doorgaand autoverkeer afgesloten gedeelte van de Hoofdvaartsweg, met schitterend zicht op de Drentse Hoofdvaart; een doorgaande route voor de pleziervaart. Vanaf deze woning loopt u in vijf minuten naar een natuurgebied waar u kunt zwemmen, de heide kunt bezoeken, of een mooie boswandeling kunt maken.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree in hal met trapopgang, toiletruimte, meterkast en garderobenis, Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer die, mede dankzij een erker aan de zijkant, aangenaam licht is en speels is van indeling. De woonkamer biedt schitterend zicht op de boten die via de Drentse Hoofdvaart passeren. De schuifpui nodigt uit om vanuit de woonkamer het terras van de heerlijke tuin te betreden. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne inbouwkeuken, geplaatst in 2019, in tijdloze neutrale lichte kleurstelling en uitgevoerd met koelkast, vriezer, combi-oven, 5-pits gasstel met wokbrander, afzuiging en vaatwasser. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. De inpandige geïsoleerde garage is te bereiken vanuit de bijkeuken.

Verdieping:
Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers te bereiken. Een van deze slaapkamers, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt toegang tot het balkon. Eveneens zijn vanaf de overloop de walk-in-closet en de badkamer toegankelijk. In 2019 is de badkamer vernieuwd en luxe uitgevoerd met een inloopdouche (regendouche en handdouche), ligbad, toilet en badkamermeubel met 2 waskommen. Vanaf de overloop kunt u tevens de overloop boven de garage bereiken. Deze biedt zeer veel bergruimte en de opstelling van de cv-ketel vindt u hier terug. Tevens biedt deze toegang tot de 4e, zeer riante en sfeervolle slaapkamer welke is gelegen boven de inpandige garage.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de zolderoverloop te bereiken. Vanaf hier zijn de 2 volwaardige en sfeervolle slaapkamers toegankelijk.

Garage:
De geïsoleerde garage is extra lang en is voorzien van een betonvloer, verwarming en elektra. Door de lengte biedt de garage opslagruimte, zelfs als uw auto en fietsen in de garage staan. De elektrisch bedienbare garagedeur draagt bij aan extra comfort.

Buitenom:
Op eigen terrein is ruimschoots parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. De tuin die rondom de woning ligt is fraai aangelegd en biedt zeer veel privacy. Door de verschillende terrassen in de riante tuin en ligging van de achtertuin op het zuiden kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon zitten.

U leest het al, deze woning is verrassend ruim, aangenaam licht, logisch ingedeeld, heeft een hoog afwerkingsniveau en verkeert in perfecte staat!

Tiplijn