Te koop in Assen: Moderne penthouse met drie balkons en groot dakterras

Te koop in Assen: Moderne penthouse met drie balkons en groot dakterras

Wonen op niveau! Dat is letterlijk en figuurlijk het geval in dit heerlijke, moderne penthouse.

Licht, ruimte en uitzicht, dat is wat u vindt op de 6e verdieping van de "Nijlandstate". Een riante living met open keuken, 3 slaapkamers, 3 balkons en een groot dakterras van ca. 90 m² en bovendien nog 3 privé parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder, zodat ook uw bezoek veilig kan parkeren. Vanaf uw parkeerplaats is het enkele meters naar de lift die u tot vlak voor uw voordeur brengt. Over veiligheid en privacy gesproken!

De "Nijlandstate" is gelegen in het centrum van Assen aan de Blauwe As, de herstelde vaarverbinding door het centrum van Assen. Alle centrumvoorzieningen zoals supermarkten, het ruime winkelaanbod, de horeca, theater maar ook het NS station bevinden zich op loopafstand van de woning.
Het complex is in 2016 geheel opgeleverd en in gebruik genomen. Onder het gemeenschappelijke binnenterrein bevindt zich de afgesloten parkeergarage. 4 liften brengen de bewoners vanuit de kelder naar hun eigen portiek. De afgesloten portieken zijn voor bezoekers vanaf het binnenterrein bereikbaar. Zij melden zich door middel van een videofoon bij de bewoners.
Er is een gezonde, actieve vereniging van eigenaren.

Indeling
Dit penthouse bevindt zich als enige woning op deze etage. Vanuit de lift komt u in de portiek en van daaruit in de royale hal. In de woonkamer van ca. 58 m² valt het ochtendlicht rijkelijk naar binnen door de grote raampartij met aansluitend het riante dakterras. Woonkamer en eetgedeelte zijn deels van elkaar gescheiden door een tussenwand. De aan het eetgedeelte grenzende open keuken heeft een balkon aan de noordzijde.
Vanuit de hal zijn alle overige ruimtes bereikbaar. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één met eigen balkon aan de zuidzijde van de woning. De master bedroom is met ca. 25 m² zeer ruim bemeten. De badkamer is voorzien van inloopdouche, een ligbad, toilet en wastafelmeubel.

Ook aan bergruimte in de woning is geen gebrek. Er is een berging met CV-ketel en WTW-unit. Naast een inpandige berging met witgoedaansluitingen van ruim 4 m² bevindt zich in de portiek nog een privéberging van ruim 8 m².

Vanuit de hal biedt een vlizotrap toegang tot de zolder onder het puntdak boven het appartement. Deze ruim 40 m² grote ruimte beschikt over verwarming en elektra en kan prima functioneel gemaakt worden voor berging en hobby. De hal biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een vaste trap te plaatsen.

In de parkeerkelder van het complex bevinden zich 3 privé-parkeerplaatsen en een grote berging van 16 m² met eigen elektriciteit. Er is verder een grote gemeenschappelijke fietsenberging.

Samengevat:
- Riant penthouse met 360 graden uitzicht.
- 168 m² woonruimte, 3 slaapkamers.
- 3 balkons en een groot dakterras.
- Veel bergruimte, 3 parkeerplaatsen.
- A-label.
- Centrumlocatie.
- Gezonde Vereniging van Eigenaren.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/appartement-42030603-nijlandstraat-115-e/

Tiplijn