Te koop in Assen: Levensloopbestendige vrijstaande woning dichtbij de natuur

Te koop in Assen: Levensloopbestendige vrijstaande woning dichtbij de natuur

Royaal sfeervol vrijstaand wonen - keurig afgewerkt - energielabel A - voorzien van 5 volwaardige slaapkamers - 2 badkamers - slaap- en badkamer op de begane grond - zonnige ligging - 24 zonnepanelen - dichtbij de natuur.

Op zoek naar een sfeervolle, lichte, royale woning waar u zo in kunt trekken?

Dit comfortabele huis voldoet aan al deze eisen. Daar bovenop biedt de woning vanuit ‘de achtertuin’ ook nog eens volop vrijetijdsmogelijkheden.

Vanuit de achtertuin loopt u direct het Nationaal Park Drentsche Aa in en daarnaast bent u binnen 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Assen! Of u nu wilt wandelen, sporten of met uw (klein)kinderen op avontuur wilt, het is allemaal direct vanuit deze, verrassend ruime woning te ervaren.

De woning is goed onderhouden. Het huis ligt op een kavel van maar liefst 918 m² en is voorzien van een ruime woonoppervlakte van 231 m²!

Tevens is de woonkamer voorzien van een luxe PVC in visgraat gelegde vloer, gashaard en veel lichtinval. De woning beschikt over een grote keuken, 2 badkamers en zeker ook de grote groene en beschutte tuin rondom de woning. Dit staat garant voor een optimaal woonplezier in een groene buurt van Assen.

INDELING:

Begane grond:
De ruime hal met toiletruimte en meterkast biedt toegang tot de royale woonkamer met afsluitbare keuken. De woonkamer met veel lichtinval biedt via twee schuifpuien toegang tot het terras en de tuin. De woonkamer heeft een speelse indeling waardoor het zitgedeelte fraai gescheiden is van de eetkamer. De keuken met veel berg- en werkruimte beschikt over o.a. een vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, Quooker, magnetron en een oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de achter entree en bijkeuken. Tevens is de inpandige garage van ruim 20 m² vanuit de bijkeuken te bereiken. Aan de straatzijde van de woning treft u via de hal de ruime werk-/slaapkamer met badkamer en-suite, voorzien van douche en wastafel aan.

Eerste verdieping:
De ruime, lichte overloop met vide is geschikt om in te richten als werk- of TV/gamehoek. Naast de 4 slaapkamers van ca. 20m2, 17m2, 13m² en 12m2 is er een technische ruimte voor alle installaties en wasmachine/droger. De grote met natuursteen afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad, douchegedeelte, bidet, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Door middel van een vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met daglicht en voldoende stahoogte.

Rond de woning ligt een heerlijke tuin met goede bezonning. Achter in de tuin staat een overkapping met een houtkachel garant voor lange avonden gezelligheid. Op de oprit voor de woning is voldoende ruimte voor meerdere auto's.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-42013567-houtlaan-45/

Tiplijn