Te koop in Assen: moderne woning met loods en eigen zwembad

Te koop in Assen: moderne woning met loods en eigen zwembad

Op het ruim opgezette bedrijvenpark Messchenveld staat deze moderne woning met loods, kantoor en eigen zwembad. Het is gebouwd in 2010 en staat op een zeer ruime kavel van maar liefst 1800m².

Deze woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming op de begane grond en airco's op de begane grond en de verdieping. De ligging is natuurlijk ook ideaal, je bent zo bij het openbaar vervoer, het centrum van Assen, maar ook op de A28 richting Groningen of Zwolle.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Royale hal/entree, "zwevend" toilet, urinoir en fonteintje. Ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning gelegen en door de grote raampartijen heerlijk licht en voorzien van een gezellige gashaard en airco's die zowel kunnen verwarmen als koelen. De woonkeuken aan de achterzijde van de woning heeft een moderne inrichting met diverse inbouwapparatuur, o.a. een koffieapparaat, 2 koelkasten, vriezer, vaatwasser en inductiekookplaat. Via de openslaande deuren bereik je de verzorgde en goed aangelegde tuin.

Bijkeuken: deze praktische ruimte is via de garage/loods te betreden en is voorzien van een aanrecht met spoelbak en de aansluiting voor de wasmachine.

Verdieping: deze etage is voorzien van 4 ruime slaapkamers van ca. 17, 23, 24 en 25m². Grote inloopkast/garderobe en CV ruimte. 2 van de 4 slaapkamers zijn voorzien van airco. De badkamer heeft een apart toilet, een grote inloopdouche met 2 douches en is voorzien van een dubbel wastafelmeubel.

KORTOM: EEN WONING MET VEEL LEEFRUIMTE!

Tuin: de heerlijke, zonnige tuin is heel fijn en compleet aangelegd. De ligging is op het westen. Je neemt hier een duik in je eigen zwembad, dit bad is voorzien van een bijna selfsupporting systeem dat in de nabijgelegen berging staat, daarnaast is het bad voorzien van een handige solarafdekking. Zo blijft het bad schoon en helpt het je bad te verwarmen door gebruik te maken van zonne-energie. Na het zwemmen is het heerlijk relaxen op het terras of onder de overkapping en als het fris wordt zorgt de houtkachel weer voor een heerlijke temperatuur.

Kantoor: Vanuit de woonkeuken kom je in het ruime kantoor van ca. 22m². Het kantoor is ook de verbinding tussen woning en garage/loods.

Loods/garage: de loods met geïsoleerde betonvloer is opgedeeld in twee gedeeltes. Het achterste deel (ca. 80m²) is voorzien van een roldeur en een aparte loopdeur. Voor het huidige gebruik is dit gedeelte goed geïsoleerd en voorzien van verwarming. Het voorste gedeelte (ca. 89m²) van de loods is op dit moment in gebruik als garage/berging en is voorzien van verwarming, een grote roldeur en een aparte loopdeur. In deze ruimte is ook de meterkast gesitueerd.

Afsluitbaar terrein naast loods: naast de loods is nog een groot terrein voor bijvoorbeeld opslag of parkeren.

KORTOM: EEN HELE FIJNE WERKPLEK!

* VIRTUEEL AL TE BEZICHTIGEN! * Voor deze woning is namelijk een unieke woningwebsite gemaakt ( portugallaan7.nl) met virtuele tour en ook alle overige informatie! Of klik op de Funda brochure voor de link naar deze website.

Goed om te weten:
- energielabel A
- begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming
- alle kamers zijn voorzien van internetaansluiting
- begane grond is voorzien van tegels in houtlook
- magnetron, koffieapparaat, oven en vaatwasser in 2022 vervangen, allen van Bosch
- volledig voorzien van kunststof kozijnen
- CV ketel is een Nefit Topline 2010
- solarafdekking zwembad

Het object valt binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord" met de bestemming "bedrijf t/m categorie 2. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42936201-portugallaan-7

Tiplijn