Te koop in Assen: uniek riante penthouse met panorama uitzicht over Assen

Te koop in Assen: uniek riante penthouse met panorama uitzicht over Assen

In het centrum en aan water gelegen UNIEK RIANT PENTHOUSE met prachtig panorama uitzicht over de stad Assen. Dit markante appartementencomplex siert met haar kenmerkende ovale vorm sinds 2008 de skyline van Assen.

Het luxe appartement bevindt zich op de 10e verdieping van de Triadetoren en is VOLLEDIG GEÏSOLEERD (energielabel A). Daarnaast is er zowel een balkon op het zuiden-westen gelegen waar u geheel privé kunt zitten, als een loggia aanwezig, met beide een uniek uitzicht over het stadscentrum van Assen en het Kanaal. Vanwege de unieke ligging van het appartement geniet deze de gehele dag van optimale zon toegankelijkheid. Verder heeft het complex de beschikking over een lift en eigen PARKEERPLAATS in eigen parkeergarage. Het centrum met winkels en andere diverse voorzieningen liggen nagenoeg voor de deur.

BEGANE GROND
Afgesloten entree met brievenbussen en een video-intercom. Het appartement is te bereiken middels een trap of lift.

WOONLAAG
Entree in de hal met berging/wasruimte en toegang tot toilet, badkamer, woonkamer en de twee slaapkamers (ca. 21 en 22m²). De ruime en lichte woonkamer (ca. 47m²) met moderne taatsdeur en houten vloer geeft door middel van openslaande deuren toegang tot het balkon (ca. 14m²) met een prachtig, uniek uitzicht over de stad Assen. In 2022 is het balkon voorzien van beglazing en nieuwe terrastegels. De half open keuken (ca. 15m²) beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een Quooker, combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductieplaat en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de loggia (ca. 6m²) waar een zithoek of werkkamer gecreëerd kan worden. De luxe badkamer (ca. 8m²) beschikt over een toilet, wastafelmeubel, designradiator, douche met infrarood verwarming en ligbad.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Appartement is verbouwd in 2018;
- Hoogwaardige afwerking;
- Unieke locatie;
- Volledig geïsoleerd penthouse;
- Ruim balkon met prachtig uitzicht over de stad;
- Beschikt over een lift;
- Gelegen in het centrum van Assen;
- Eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
- VvE bedraagt €158,- per maand;

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-42025638-neptunusplein-59

Tiplijn