Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote tuin en uitzicht op de Vaart

Te koop in Assen: vrijstaande woning met grote tuin en uitzicht op de Vaart

Gelegen aan de 'stille' kant van de Vaart staat deze karakteristieke VRIJSTAANDE WONING uit de jaren '30. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond.

Het uitzicht over de Vaart en op de Kazerne, de diepe achtertuin met veel privacy met directe aansluiting op het Lariksbos én op loopafstand van het stadscentrum van Assen maken deze locatie uniek. In de woning zijn nog diverse karakteristieke elementen aanwezig, zoals glas in lood ramen en jaren '30 entree met boogdeur.

BEGANE GROND:
Entree met meterkast en toegang tot een hal met toilet, trapopgang en toegang tot ruime kelder. De woonkamer (ca. 32m2) geniet veel lichtinval door de vele raampartijen. De tuindeur geeft toegang tot het terras en de diepe achtertuin. Via de hal is de keuken te bereiken die voorzien is van een eenvoudig keukenblok. Achter de keuken is een bijkeuken met toegang tot de aangebouwde garage (ca. 10m2) en de achtertuin. Verder is er een slaapkamer (ca.17m2) mét eigen ruime badkamer (ca. 5m2) op de begane grond, het geheel voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De aanbouw is volledig geïsoleerd, het woonhuis heeft alleen muurisolatie.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de tweede badkamer en 3 slaapkamers (ca. 11m2, ca. 9m2 en ca. 9m2), allen met vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafel en tweede toilet.

ZOLDER:
Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze verrassend grote ruimte biedt de mogelijkheid om het woonoppervlak te vergroten door het plaatsen van een vaste trap. Hier kunnen eenvoudig twee royale slaapkamers worden gerealiseerd.

TUIN:
De besloten diepe achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een royaal terras en een vrijstaand houten tuinhuis voorzien van elektra. Vanwege de diepte (ca. 51m) is er op elk gewenst moment een heerlijk plekje in de zon te vinden. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Unieke locatie, gelegen aan de “stille kant” van de vaart met prachtig uitzicht op de vaart;
- Diepe achtertuin met veel privacy, grenzend aan het "Lariksbos";
- Stijlvolle woning met diverse jaren '30 elementen;
- Levensloop bestendig;
- Goed onderhouden, schilderwerk buiten in 2021 uitgevoerd;
- Nabij het centrum van Assen met al haar voorzieningen.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42027991-vaart-nz-122-b

Tiplijn