Te koop in Assen: uitgebouwde vrijstaande woning

Te koop in Assen: uitgebouwde vrijstaande woning

Deze uitgebouwde VRIJSTAANDE woning heeft de mogelijkheid om wonen en werk te combineren. Deze woning is prachtig gelegen in de geliefde wijk "Oud Zuid" nabij het Asserbos, op 5 autominuten van de A28 en op loopafstand van het stadscentrum van Assen en het NS-station.

BEGANE GROND:
Entree in hal (ca. 18m2) met toilet, meterkast, zeer ruime kelderkast en trapopgang. Riante lichte woonkamer van ca. 42m2 met sfeervolle eventueel over te nemen- houtkachel. De woonkamer en de open keuken zijn voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De woonkamer heeft een erker, een serre en openslaande tuindeuren. De halfopen keuken (ca. 14m2) is voorzien van oven/magnetron, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de hal bereikt u de bijkeuken, deze geeft tevens toegang tot de tuin. Aan de zijkant van de woning is een werkkamer gerealiseerd (ca. 19m2), deze ruimte geeft de mogelijkheid voor een kantoor aan huis/ praktijkruimte/ lesruimte/slaapkamer.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met drie slaapkamers (ca 16m2, 15m2 en 14m2), luxe badkamer met Wirlpool bad, inloopdouche, toilet en vaste wastafel. Vanuit de badkamer is de inloopkast bereikbaar die aansluit op de grote slaapkamer. De slaapkamer van ca. 15m2 was voorheen gesplitst in twee gelijke slaapkamers. Deze slaapkamer kan eenvoudig worden teruggebracht naar twee slaapkamers door het plaatsen van een wand (2 deuren zijn nog aanwezig).

TWEEDE VERDIEPING:
Middels een vlizotrap bereikt u de zolderverdieping met beperkte hobbyruimte en ruime opslagmogelijkheden. Op zolder is ook de HR-ketel geplaatst.

TUIN:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom is gelegen op het oosten. In de tuin is een houten berging geplaatst en is een ruim terras. Achter de woning is een aangebouwde stenen berging (ca 6m2). Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor 2 autos.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Prachtige ruime woning met veel lichtinval;
- De mogelijkheid om eenvoudig 5 slaapkamers te realiseren;
- Uitgebouwd en goed onderhouden woning;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 autos;
- Gelegen in geliefde wijk Oud Zuid;
- Nabij het centrum van Assen, het NS-station en Asserbos.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40445155-gouverneur-hofstedelaan-1

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn