Te koop in Assen: karaktervol vrijstaand huis aan de Vaart

Te koop in Assen: karaktervol vrijstaand huis aan de Vaart

Dit karaktervolle huis (1905) is gesitueerd aan de stille (geliefde) kant van de Vaart in Assen. U wandelt naar het gezellige centrum van Assen en het Asserbos bevindt zich op enkele minuten afstand. Het centraal station is in een kwartiertje wandelen te bereiken en ook de ontsluitingswegen zijn snel en goed bereikbaar.

Het huis (gemeentelijk monument) heeft een royale en volop privacy biedende tuin. Deze tuin is via de zijkant van het huis ontsloten. De tuin grenst aan de achterzijde aan het Sterrebos parkje.

Het vrijstaande huis heeft de allure van een royaal en karakteristiek herenhuis maar het biedt eveneens intimiteit en gezelligheid.

Alle vertrekken zijn prettig van formaat, intiem en charmant.
De prachtige woonkamer heeft ensuite deuren, hoge plafonds en mooie oude raampartijen die voorzien zijn van dubbele beglazing. Er zijn openslaande deuren naar de tuin.
De recent vernieuwde moderne keuken heeft onder andere een quooker, vaatwasser, combi magnetron en gaskookplaat.
Direct aan de keuken bereikt u binnendoor een royale bijkeuken annex berging. U kunt via de berging eveneens de tuin bereiken. Vanuit de centrale hal bereikt u een fijn gelegen werkkamer. Deze kamer is licht en kijkt uit over de Vaart. Er is een droge kelder van 7m2.

Via een gerenoveerde bordestrap bereikt u de 1e etage.
Rondom een royale overloop zijn 4 slaapvertrekken gesitueerd en een badkamer. De slaapkamers zijn licht, hebben allen iets eigens zoals mooie houten vloeren en zichtbare spanten.
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Hier is ook de wasmachine aansluiting aanwezig. Indien gewenst is deze eenvoudig te verplaatsen naar de berging.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42948221-vaart-nz-70

Tiplijn