Te koop in Assen: herenhuis uit 1883 met 11 kamers en 6 badkamers

Te koop in Assen: herenhuis uit 1883 met 11 kamers en 6 badkamers

Niet te missen! Een parel die vanaf verre zichtbaar is en opvalt. Gelegen aan de Historische Vaart van Assen bieden ze aan dit Herenhuis uit 1883 en die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

Het riante woonhuis heeft maar liefst 340m2 woonruimte verdeeld over een souterrain, begane grond en verdieping en is gelegen op loopafstand van het Asser centrum. Vele jaren gebruikt als kantoor aan huis en het laatste jaar gebruikt als bed en breakfast. Maar door deze inrichting ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een groot gezin en/of eventuele dubbele bewoning.

Indeling:

BEGANE GROND
Royale entree met toegang tot vele ruimten, waaronder de woonkamer gescheiden met en-suite deuren naar de woonkeuken. De woonkeuken biedt toegang tot het ruime dakterras/buitenruimte gelegen op het Zuid-westen. De woonkeuken is ook te bereiken via de hal, waar zich tevens de trap naar boven, trap naar het souterrain en het gastentoilet bevinden. Als laatste hebben we op deze woonlaag een ruimte die voor meerdere doeleinden is te gebruiken, bijvoorbeeld als kantoorkamer. In deze kamer is ook een toegang tot het souterrain.

SOUTERRAIN
Het souterrain is zowel via de hal, de kantoorkamer en via buiten te bereiken. Er zijn elf verschillende ruimtes, waarvan in ieder geval drie slaapkamers, allen voorzien van eigen keukenblok en douche/wc gelegenheid. In de achterste ruimte (voormalig garage) is nog een pelletkachel aanwezig.

VERDIEPING
Via vaste trap te bereiken overloop met vier slaapkamers, waarvan drie met keukenblok en twee een eigen badkamer, daarnaast is er een centrale badkamer (met jacuzzi) en wasruimte aanwezig.

INFO
- Zeer hoogwaardige afwerking
- Woonbestemming met bouwaanduiding karakteristiek
- Vloerverwarming in souterrain
- Voorzien van 9 zonnepanelen
- Parkeren op eigen grond en parkeervergunning mogelijk.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42949839-vaart-nz-76