Te koop in Assen: royale villa met meerdere terrassen

Te koop in Assen: royale villa met meerdere terrassen

Aan de rand van de woonwijk Kloosterveen gelegen royale VILLA met aangebouwde stenen garage, bijkeuken en fraaie achtertuin met overkapping en meerdere terrassen. De woning biedt voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren en is voorzien van een moderne open keuken, drie slaapkamers op de verdieping en een nette badkamer met bad en douche.

INDELING
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer aan de voorzijde van de woning met aangrenzend een tuingerichte eetkamer met schuifpui richting de tuin. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt o.a. over een gaskookplaat, afzuigkap, combioven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting, cv-opstelling en achterentree.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken ruime multifunctionele ruimte met bergruimte achter de knieschotten. Deze ruimte wordt momenteel als vierde slaapkamer gebruikt.

BUITEN
De ruime achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een vijverpartij en een houten berging met overkapping. De tuin is middels achterom te bereiken en biedt veel privacy.

INFO
* Energiezuinige woning met energielabel A+;
* Ruime woning met ca. 158 m² aan woonoppervlakte;
* Rustig gelegen aan de rand van Kloosterveen;
* Wijkwinkelcentrum nabij gelegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42965231-kambalahout-3

Tiplijn