Te koop in Assen: ruim vrijstaand woonhuis en tuin met veel privacy

Te koop in Assen: ruim vrijstaand woonhuis en tuin met veel privacy

Verrassend RUIM VRIJSTAAND WOONHUIS met BJKEUKEN, GARAGE en PRACHTIGE TUIN met veel PRIVACY.

De woning is ontzettend mooi gelegen in het Westerpark nabij het Asserbos en het stadscentrum van Assen op een perceel van maar liefst 1.321 m². De groene woonomgeving en de nabijheid van alle voorzieningen maakt het een ideale ligging!

De woning is onder architectuur gebouwd in 1971. Het is zo'n fijn plekje om te wonen, dat de eerste eigenaar er nog woont. Met zo'n 231 m² woonoppervlakte en 6 slaapkamers, mag deze woning met recht royaal genoemd worden. De woning kenmerkt zich door de vele raampartijen en het daglicht dat naar binnen valt.
Er valt nog wel een moderniseringsslag te halen, maar dan kan het wel helemaal naar eigen wens ingericht worden!

De tuin is werkelijk een plaatje. Met zorg is de tuin destijds aangelegd en in de loop der jaren aangepast met diverse plekjes om heerlijk in de zon of juist in de schaduw te zitten. Verschillende vogels zijn in de tuin te vinden, maar af en toe ook een eekhoorntje. Er is volop privacy in de tuin aanwezig!

INDELING WOONHUIS

Begane grond: entree/hal met toilet en garderobe, ruime woonkamer met verschillende hoekjes, veel lichtinval en prachtig, groen uitzicht, open haard, dichte woonkeuken, voorraadkast, grote bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en vlizotrap naar grote bergzolder en toegang tot de garage.

Eerste verdieping: overloop met bergruimte en badkamer met douche en toilet, vier slaapkamers waarvan twee met toegang tot een groot balkon. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken ruime overloop met vaste kastenwand en berging met cv-ketel en toegang tot twee slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN:
- prachtig gelegen in een groene woonomgeving met alle voorzieningen in de nabijheid
- perceel is maar liefst 1.321 m² groot
- bijzonder ruime woning met een woonoppervlakte van 231 m²
- veel lichtinval in de woning
- tuin met veel privacy
- op loopafstand van het Asserbos
- op 20 autominuten van Groningen gelegen

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42838376-nicolaas-beetslaan-22

Tiplijn