Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht

Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht

VRIJSTAAND WOONHUIS met vrij uitzicht gelegen in de woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloosterveste op enkele minuten loopafstand van o.a. winkels, scholen, kinderopvang en gezondheidscentrum.

De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en kunststof boeidelen, echter niet van echt hout te onderscheiden. De woning heeft een luxe afwerking, is instapklaar en energiezuinig door middel van zonnepanelen en warmtepomp. Hierdoor heeft de woning verrassend lage tot geen energielasten.

Op loop- en fietsafstand liggen natuur- en recreatiegebieden, waaronder het Asser Arboretum, Fochteloërveen en Drentsche Golf & Country Club. De woning is aantrekkelijk gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen naar onder andere de A28 richting Groningen en Hoogeveen.

Kortom, zorgeloos wonen in een nagenoeg splinternieuwe GASLOZE woning in een rustige woonomgeving!

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, garderoberuimte, toilet met fontein en meterkast. De entree biedt toegang tot de ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een klassiek in visgraat gelegde eiken houten vloer. De moderne keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur vaatwasser, koelkast, combi-oven en een BORA inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De garage is vanuit de keuken via de praktische bijkeuken bereikbaar. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers. Badkamer voorzien van designradiator en vloerverwarming met inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, verwarmde spiegel. Separaat tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikt u de tweede verdieping welke als werkkamer is ingericht en eventueel als vierde slaapkamer kan worden uitgebreid. Vanuit deze ruimte is het dakterras via openslaande deuren te bereiken.

Buiten:
Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport kan staan. De achter-/zijtuin is bereikbaar via achterom en biedt nagenoeg de hele dag de keuze tussen zon en schaduw.

Info/bijzonderheden:
- Gasloze woning
- € 33,- voorschot per maand voor elektra
- Kunststof kozijnen met HR++ glas
- Warmtepomp (water-water)
- Volledig geïsoleerd
- Voorzien van 16 zonnepanelen
- Energielabel A+++
- Dakterras
- Bouwjaar 2020

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42803051-zuiderkade-17

Tiplijn