Te koop in Assen: uitgebouwde tweekapper met vier slaapkamers

Te koop in Assen: uitgebouwde tweekapper met vier slaapkamers

Deze prachtig UITGEBOUWDE TWEEKAPPER met heerlijke WOONKEUKEN, 4 SLAAPKAMERS, een DAKKAPPEL, geïsoleerde GARAGE met vloerverwarming en 14 ZONNEPANELEN is niet alleen van binnen INSTAPKLAAR te noemen maar ook de gezellige TUINOVERKAPPING in de onder architectuur aangelegde tuin maakt het echte thuisgevoel hier compleet.

In 2018 is deze woning uitgebouwd waardoor er een heerlijke woonkeuken is gecreëerd. De woonkeuken staat in verbinding met de woonkamer maar kan indien gewenst ook afgesloten worden door middel van de zwarte openslaande (weekamp)deuren. De woonkeuken heeft een lichtstraat en mede daardoor is dit een heerlijke lichte ruimte die wellicht de favoriete plek in huis gaat worden. Ook de garage is in 2018 verbouwd en daarbij geheel geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Daarom is deze multifunctionele ruimte ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor of misschien wel als slaapkamer. Mogelijkheden genoeg.

En dan iets over de locatie: Het beste van twee werelden komt hier samen, op steenworp afstand bevindt zich het Amelterbos terwijl het Centraal Station, wijkwinkelcentrum Vredeveld en het stadscentrum van Assen zich ook in de directe omgeving bevinden.

INDELING:

BEGANE GROND:
Hal, meterkast, trapkast, toilet met fonteintje, gezellige woonkamer met erker en eiken houten vloer. Openslaande deuren naar de woonkeuken met gietvloer en vloerverwarming. De moderne keuken met spoeleiland is voorzien van een royaal 6 pits gasfornuis met oven (Smeg), recirculatie afzuigkap, vaatwasser, Quooker en veel bergruimte. Via openslaande terrasdeuren is de achtertuin bereikbaar. Binnendoor is de multifunctionele, extra brede en geïsoleerde garage met vloerverwarming toegankelijk.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop en 3 slaapkamers (14, 12 en 9 m²) geheel voorzien van eiken vloer, badkamer met ligbad, inloop douche, tweede toilet en dubbel wastafel meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Technische ruimte met cv ketel, bergruimte en waskamer waar de wasmachine en de droger opgesteld kunnen worden, grote inloop bergkast (nu in gebruik als walk in closet) en vierde slaapkamer met dakkapel.

Pluspunten op een rij:
- Uitgebouwde woning met veel leefruimte
- Heerlijke luxe woonkeuken (2018)
- Woonkeuken en garage voorzien van vloerverwarming
- Buitenschilderwerk in 2020 uitgevoerd
- 14 zonnepanelen (2019, jaaropbrengst 2021: 4,5 MWh)
- Tuin opnieuw onder architectuur aangelegd in 2019
- Geliefde locatie nabij het centrum, natuur en NS station
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42975785-het-palet-50

Tiplijn