Te koop in Assen: onder architectuur gebouwde vrijstaande villa op droomplek

Te koop in Assen: onder architectuur gebouwde vrijstaande villa op droomplek

Een onder architectuur gebouwde vrijstaande villa op een droomplek, veel m² woonoppervlak gecombineerd met een schitterende groene en rustige woonomgeving grenzend aan de prachtige natuur.

Beekeerdhamel 2 is zo'n combinatie waarvan er maar weinig te vinden zijn en die nu wordt aangeboden. Dat het hier comfortabel en heerlijk wonen is blijkt wel uit het feit dat de eerste bewoners pas na 28 jaar vertrekken.

Werkelijk fantastisch gelegen, op een van de mooiste locaties van Marsdijk en grenzend aan de prachtige natuur van "de landjes", staat deze zeer royale vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 268 m²! U kunt hier heerlijke fiets- of wandeltochten maken en als u de brug oversteekt bevindt u zich al in uitgestrekte Drentse landschappen. In de gewilde wijk Marsdijk is een uitgebreid wijkwinkelcentrum aanwezig en zijn er diverse scholen en sportmogelijkheden. De uitvalswegen zijn snel te bereiken en ook het openbaar vervoer richting het centrum en andere omliggende dorpen en steden is goed geregeld.

Deze in 1994 gebouwde woning is gelegen op een kavel van 1.004 m² en kent een erg praktische indeling met onder andere een heerlijk ruime en aangenaam lichte living, een slaap-/werkkamer op de begane grond, 5 ruime slaapkamers op de verdieping, 2 badkamers op de verdieping met separaat toilet, een bijkeuken, een zeer ruime geïsoleerde inpandige garage én een royale bergzolder.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42857373-beekeerdhamel-2