Te koop in Assen: prachtig gelegen gezinswoning

Te koop in Assen: prachtig gelegen gezinswoning

Prachtig gelegen gezinswoning met grote woonkamer, drie slaapkamers, royale zolderverdieping, stenen berging en fantastisch uitzicht over het water.

Achter de statige voorgevel van deze goed onderhouden gezinswoning ontvouwt zich een verrassend ruime tussenwoning van maar liefst 121 vierkante meter. De klassieke jaren dertig stijl met haar sierlijke goten met overstek, donkerrode baksteen en chique voordeurluifel met houten sierlijst zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De woning is gelegen aan de geliefde en rustige Blauwbandkade in de kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen nabij basisscholen, een speeltuintje, uitvalswegen en winkelcentrum Kloosterveste. Uitsluitend bestemmingsverkeer maakt gebruik van de voorgelegen weg. Vanuit de keuken kijkt u uit op het water, de groene kade en de grachtenpanden die de tegenovergelegen Winde sieren.

Blauwbandkade 16 heeft alle kenmerken die het wonen in Kloosterveen zo prettig maakt. Komt u snel kijken?

De indeling is als volgt:

BEGANE GROND: entree met toilet, meterkast, garderoberuimte en toegang tot de lichte woonkamer. De royale tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin is voorzien van een keurige laminaatvloer. De half open keuken met inbouwapparatuur (koelkast, hete lucht / stoomoven (2017), vier pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser (Etna 2015) en veel kastruimte) biedt voldoende ruimte voor een grote eetkamertafel.

EERSTE VERDIEPING: overloop met daaraan twee gelijkwaardige ruime slaapkamers van beide circa 13 vierkante meter en een derde slaapkamer van circa 8 vierkante meter. De royale volledig betegelde badkamer in lichte kleurstelling bevat een douchecabine, ligbad, wastafel en tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING: via een vaste trap bereikbare zolderverdieping met dakkapel en kantelraam. Deze verdieping biedt plaats aan de wasmachine, droger, CV ketel en warme terugwin installatie. U hebt hier carte blanche. Relatief eenvoudig kan hier een vierde slaapkamer worden gecreëerd. Achter de knieschotten bevindt zich een zee aan bergruimte.

BUITENRUIMTE: zowel aan de voor- als achterzijde bevinden zich keurig aangelegde tuinen. De achtertuin met zonneterras, waterornament en stenen berging beschikt over een eigen achterom.

De woning is traditioneel gebouwd en kenmerkt zich voor het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen. Zo zijn de binnenkozijnen uitgevoerd in hardhout, de vensterbanken afgewerkt met travetin en is de extra brede trap uitgevoerd in staal gecombineerd met hardhouten treden.

Extra informatie:

- Verwarming door middel van een nieuwe CV ketel (Intergas, december 2017, volledig eigendom);
- Optimaal geïsoleerd wat heeft geresulteerd in energielabel A;
- Voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Maak een afspraak met de makelaar en ervaar zelf wat deze prachtige ruime gezinswoning u kan bieden.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie ook: www.funda.nl/koop/assen/huis-40431159-blauwbandkade-16

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn