Te koop in Assen: zeer ruime vrijstaande woning met dubbele garage

Te koop in Assen: zeer ruime vrijstaande woning met dubbele garage

Aan de rand van de wijk Marsdijk staat deze zeer ruime vrijstaande woning met dubbele garage. Met zijn woonoppervlakte van 226 m2 is dit één van de grootste woningen in de wijk.

Een ideale woning voor het grotere gezin. Werkt u regelmatig thuis en wilt u meerdere auto’s kunnen stallen; het kan hier allemaal; 6 à 7 slaapkamers, thuiswerkplekken, een ruime woonkeuken, 2 grote garages en een besloten tuin met fijne bezonning en een overkapping.

En dat alles op een locatie die garant staat voor rust, privacy en fijne uitloopmogelijkheden langs het Noord-Willemskanaal.

Vanuit de entree zijn alle ruimtes op begane grond direct bereikbaar. De woonkamer van ca. 45 m2 biedt ruimte aan één of twee ruime zithoeken. De grote schuifpui geeft direct toegang tot het zonnige terras en tuin. Hoewel de vloerverwarming de ruimte voldoende kan verwarmen, kan ook worden gekozen voor het gebruik van de gezellige en sfeervolle houtkachel.

In de woonkamer bevindt zich een wenteltrap die via een overloop toegang biedt tot een (slaap)kamer. Half afgesloten van de woonkamer is er een werk- of gamehoek

De aparte woonkeuken geeft ruimte aan een flinke tafel voor een gezamenlijke bak koffie of maaltijden met kinderen of vrienden. De moderne keuken is voorzien van de gangbare inbouwapparatuur en veel bergruimte. Daarnaast is er nog een aparte werkruimte/kantoor die eventueel ook als slaapkamer of praktijkruimte kan worden gebruikt.

Door het aantal ruimtes en de grootte van de woning kan iedereen z’n plekje in dit huis opzoeken en loop je elkaar niet direct voor de voeten.

Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met de op een comfortabele verhoging geplaatste wasmachine en droger. Via de bijkeuken komt u vervolgens in de dubbele inpandige garage (ca. 46 m2) met elektrische segmentdeuren. Dit is méér dan alleen een garage. Door de aanwezigheid van water, (kracht)stroom en een bergzolder kan ook de serieuze hobbyist of sleutelaar uit de voeten.

Op de 1e verdieping vindt u 4 slaapkamers. Eén van de slaapkamers beschikt over een walk-in closet en een ander over een kastenwand. De kleinste slaapkamer is bereikbaar via een tussenruimte die gebruikt kan worden als kastenruimte of studeerhoek.

De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, en dubbele wastafel in een meubel met natuurstenen blad. De ruimte wordt comfortabel verwarmd met vloerverwarming. Op de 2e verdieping is er veel bergruimte én een 6e slaapkamer met kastenwand.

De woning is gebouwd in 1989 en in 2005 aan de tuinkant vergroot. Er is volledige isolatie aanwezig en de staat van onderhoud is prima. Er zijn onderhoudsarme materialen toegepast zoals aluminium kozijnen en kunststof gevelafwerking. Het overblijvende schilderwerk is recent uitgevoerd.

De woning heeft centrale verwarming met een CV-ketel uit 2008. In de woonkamer en in de werkruimtes op de begane grond is vloerverwarming aanwezig, in de rest van de woning radiatoren.

De vanuit de woonkamer en buitenom bereikbare achtertuin is gelegen op het zuiden. De met zorg onderhouden beplanting en begroeiing staan garant voor privacy in deze fijne tuin. Een robuuste overkapping met houtkachel geeft gelegenheid om op frissere dagen toch comfortabel buiten te kunnen zitten. Op eigen terrein is voldoende parkeerruimte aanwezig voor 2 à 3 auto’s.

Samenvattend:
- Een zeer ruim en fijn woonhuis met dubbele garage.
- 226 m2 woonoppervlak, 8 kamers en een woonkeuken.
- Goede staat van onderhoud.
- Besloten tuin met overkapping.
- Rustige woonomgeving.
- Goede ontsluiting naar Groningen.
- Uitloopmogelijkheden langs het Noord-Willemskanaal.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42824427-blikbree-8

Tiplijn