Te koop in Assen: lichte vrijstaande woning

Te koop in Assen: lichte vrijstaande woning

Op een vrije hoek staat deze ruime en lichte vrijstaande woning. Gelegen aan het water in de gewilde woonwijk Kloosterveen. Dit huis is energiezuinig, heeft veel ruimte en biedt veel mogelijkheden.

De woning is voorzien van een inpandige verwarmde garage, oprit voor 2 autos en royaal zonneterras.

BEGANE GROND:
Grote hal met trapopgang naar eerste verdieping, toilet, meterkast, inpandige geïsoleerde garage met sectionaaldeur, hobbyruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer (40m2) met parketvloer en openslaande deuren naar het terras, open keuken (10m2) met schiereiland en inbouwapparatuur. Kantoor/speelruimte (15m2) met openslaande deuren naar het waterterras. Kantoor en hobbyruimte zijn eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer met badkamer.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met vaste trap naar tweede verdieping, 2 ruime slaapkamers (24m2 en 17m2) en badkamer met ligbad, aparte douche, wc en natuurstenen vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Zolderruimte met CV-installatie (heteluchtverwarming met warmteterugwin-unit) en veel bergruimte, ruime slaapkamer met Velux-dakraam. Mogelijkheid tot een extra slaapkamer.

BUITENRUIMTE:
Parkeergelegenheid voor 2 autos, voortuin (24m2) met fruitbomen en leilindes, zijtuin (100m2) met groot terras, grasveld, waterterras (22m2). Aan de zijkant van het huis loopt een grindpad.

De gehele kavel bedraagt ca 367 m2.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Energielabel B
- Levensloopbestendig
- Heerlijke ruime en lichte woning
- Gelegen aan aangelegde waterweg
- Grond geheel rondom huis
- Gehele woning voorzien van op maat gemaakte luxaflex

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40452646-oleanderhage-26/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn