Te koop in Assen: riant helft van dubbel woonhuis met vijf slaapkamers

Te koop in Assen: riant helft van dubbel woonhuis met vijf slaapkamers

Riante HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met (SLAAP)KAMER op de BEGANE GROND, BIJKEUKEN en RUIME BERGING, gelegen in de geliefde wijk Kloosterveen.

De woning ligt in de ruim en groen opgezette Kloosterlanen met alle voorzieningen in de buurt. Zo zijn in een straal van 200 meter diverse voorzieningen te bereiken waaronder meerdere basisscholen, sportaccommodaties en natuurlijk het winkelcentrum Kloosterveste. Ook zijn de Baggelhuizerplas en het mooi aangelegde Arboretum in de buurt te vinden. Tot slotte zijn de uitvalswegen naar de Europaweg en de A28 op korte afstand gelegen, waardoor het centrum van Assen en de stad Groningen gemakkelijk zijn te bereiken.

Het betreft een fijn ruim huis met een woonoppervlakte van 178 m² met maar liefst vijf slaapkamers en de mogelijkheid om nog een zesde kamer op de tweede verdieping te realiseren. Doordat er een kamer op de begane grond aanwezig is heb je vele opties om deze in te vullen. Denk hierbij aan een fijne thuiswerkplek of een speelkamer voor de kinderen.

De fraai aangelegde tuin met overkapping en extra berging is gelegen op het zonnige zuidwesten. De woning is gelegen op een kavel van 304 m².

INDELING WOONHUIS

Begane grond: entree/hal met toilet met toegang tot een ruime woonkamer met grote erker en moderne gashaard. Aan de achterzijde is er een schuifpui naar de tuin toe. De vernieuwde half open keuken is voorzien van een granieten blad en inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, groot 6-pits gasfornuis met ruime oven, koelkast en vriezer. Verder is er nog een bijkeuken aanwezig met witgoedaansluitingen en een (slaap)kamer met voorbereidingen voor warm en koud water.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers aanwezig, waarvan er op dit moment twee slaapkamers zijn samengevoegd, waardoor er nu één slaapkamer met walk-in-closet is gerealiseerd. Verder is er een ruime badkamer met vloerverwarming, ligbad , douche , toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: ruime overloop met toegang tot een riante slaapkamer met dakkapel, dakraam en radiator, waarbij de mogelijkheid bestaat om deze op te splitsen in twee kamers. Bovendien is er extra veel bergruimte aanwezig achter de knieschotten.

EXTRA INFORMATIE:
- Energielabel A
- Grote overkapping met extra berging geplaatst in 2017
- CV-ketel : Intergas , 2018 (eigendom)
- Gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving met speelveldje in de straat
- Gelegen op 25 autominuten van Groningen

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42737689-elandlaan-3