Te koop in Assen: luxe vrijstaand herenhuis met ruime tuin

Te koop in Assen: luxe vrijstaand herenhuis met ruime tuin

Droomt u ervan om te wonen in de groene parkachtige omgeving “Diepstroeten”? Deze royale vrijstaande woning (2016) is prachtig gelegen met tot ’s avonds laat de zon in de tuin! De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), voorzien van kunststof kozijnen, een luxe keuken, 4 ruime slaapkamers met optie tot een 5e slaapkamer, garage met carport en het dak is uitgevoerd in een wolfskap wat de woning een exclusieve uitstraling geeft.

Aansluiting op de uitvalswegen A28 en N33 en op korte afstand van het centraal station, scholen en het winkelcentrum Vredeveld.

Indeling van de woning:

Begane Grond
Entree in hal, meterkast, waterontharder, toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Een ruime en knusse woonkamer aan de voorzijde van de woning, met een prachtige eiken houten vloer. De eetkamer met open keuken is tuingericht, middels de openslaande deuren betreedt u de keurig aangelegde tuin. De open keuken nodigt uit om samen te komen bij het bargedeelte en lekker te kokkerellen. De keuken is van vele gemakken voorzien, waaronder de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met aansluiting voor de wasmachine, droger en overig witgoedapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en de garage.

Garage
Een ruime garage met vliering, betonnen vloer, overheaddeur en aan de voorzijde van de garage een carport.

1e Verdieping
Via de vaste trap naar de overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 15, 14 & 16 m2) en badkamer. De badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met lade, hangkast en tweede toilet.

2e Verdieping/Zolder
Met de vaste trap naar de overloop/zolder op de tweede verdieping. Aan de voorzijde van de woning een ruime 4e slaapkamer (ca. 17 m2) met dakraam. De technische installatie is aanwezig in een aparte ruimte op deze verdieping. Indien de wens er is om een 5e slaapkamer te creëren is hier zeker de mogelijkheid voor aanwezig.

Tuin
Een heerlijke tuin rondom de woning, fraai aangelegd en voorzien van diverse plekjes om van de zon te genieten. Zo kunt u tot ’s avonds laat onder de overkapping genieten van de avond zon. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van twee auto’s, waarvan 1 onder de carport.

Bijzonderheden
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen (onderhoudsvriendelijk) met HR++ glas
- Energielabel A
- Glasvezelaansluiting is aanwezig
- Instapklaar

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42723279-truffel-8

Tiplijn