Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis

In een rustige woonomgeving gelegen goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met BIJKEUKEN, GARAGE met extra zolder en CARPORT.

De woning is gelegen aan de rand van de wijk Peelo in een kindvriendelijke woonomgeving met alleen bestemmingsverkeer. In de wijk zijn goede winkelvoorzieningen, basisscholen, apotheek en diverse uitwijkmogelijkheden naar het buitengebied.

De woning is gebouwd in 1981 en is altijd goed onderhouden. Zo zijn de keuken en de badkamer gemoderniseerd en vernieuwd en is er een prachtige veranda aan de achterzijde van de woning gebouwd.

De besloten achtertuin is ruim van opzet en biedt veel privacy, omdat er geen directe achterburen zijn. De woning is gelegen op een perceel van 300 m².

Indeling woonhuis

Begane grond: entree met garderobe en toilet en toegang tot de gezellige woonkamer met haard en veel raampartij. De eetkamer heeft een deur naar de veranda en de tuin. De moderne keuken is in hoekopstelling en voorzien van enige inbouwapparatuur en de nodige bergruimte. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser en binnendoor naar de garage. De garage is ruim van opzet en via een vlizotrap is er een extra bergzolder te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer extra groot is doordat deze over de gehele breedte van de woning is. De keurige badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken vierde slaapkamer en veel bergruimte achter de schotten.

Extra info:
- Begane grondvloer voorzien van plavuizen
- Eerste verdieping voorzien van een laminaatvloer
- CV-ketel vernieuwd in 2010 (huur)

Toelichting meting gebruiksoppervlakte

Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40437527-schanswal-8/ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn