Te koop in Assen: vrijstaande herenhuis op rustige plek in Pittelo

Te koop in Assen: vrijstaande herenhuis op rustige plek in Pittelo

Dit verrassend ruime en lichte vrijstaande herenhuis ligt op een heerlijk rustige plek aan de rand van Pittelo. Wonen aan een typisch sfeervol jaren '70 hofje: besloten, maar ook met veel privacy.

De besloten achtertuin is super mooi aangelegd met verschillende terrassen om elk uur van de dag van zon of schaduw te genieten. De privacy is optimaal en 's avonds is het heerlijk toeven bij de buitenhaard.

Het huis is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor het veel ruimer is dan het aan de voorzijde op het eerste gezicht lijkt te zijn. Door de jaren heen is het huis bijzonder goed onderhouden en met zorg bewoond. Vrij recent zijn er 16 zonnepanelen geplaatst, is de cv ketel nog vervangen en is het huis rondom geschilderd.

Indeling woonhuis:
Begane grond: ruime hal met garderobe, toilet ruimte en vaste kast. De lichte woonkamer (42 m²) met open haard partij is L-vormig en straat gericht. De begane grond is deels voorzien van een plavuizen vloer. Via de hal komt u in de semi-open keuken die in verbinding staat met de achtergelegen eetkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, o.a. koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en oven, en gaskookplaat. De eetkamer heeft een pvc vloer met vloerverwarming en een deur naar de tuin. In de bijkeuken vindt u alle noodzakelijke aansluitingen voor witgoed en de garage is binnendoor bereikbaar. De begane grond is grotendeels voorzien van buitenzonwering.

Verdieping: vide en overloop met een werkplek, 4 slaapkamers (19, 13, 10 en 8 m²), deels met vaste kasten. De ouderslaapkamer is gesitueerd boven de aanbouw en heeft annex de privébadkamer met dubbele wastafel en douche. Hier is tevens de toegang naar een inloopkast en berging. De gasten badkamer is uitgevoerd met een douche, 2e toilet en een wastafel meubel.

Bijzonderheden:
- 174 m² woonoppervlakte
- 4 ruime slaapkamers!
- 2 badkamers
- CV ketel 2021
- 16 Zonnepanelen 2020
- Volledig geïsoleerd, het oorspronkelijke huis is na-geïsoleerd
- Buiten schilderwerk 2020
- Goede bereikbaarheid, ligging op enkele minuten van oprit A28
- Stadscentrum Assen op ca. 10 minuten fietsafstand.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42719326-sambrestraat-12

Tiplijn