Te koop in Assen: sfeervolle vrijstaand familiehuis

Te koop in Assen: sfeervolle vrijstaand familiehuis

Op een rustige, kindvriendelijke locatie in het Kloosterbos ligt dit sfeervolle vrijstaand familiehuis. De woningen in Kloosterveen zijn modern, energiezuinig en comfortabel.

Het is een gezellige buurt met alle voorzieningen bij de hand. Vlakbij winkelcentrum Kloosterveste, gratis parkeren, de sportvelden om de hoek en voldoende ruimte voor de kinderen. Centrum van Assen en de A28 in de nabijheid.

Deze vrijstaande woning ligt aan het einde van een doodlopende weg met alleen bestemmingsverkeer en rondom volop groen. In de tuin is het genieten van de rust en de privacy, zie een paar bijgevoegde zomer sfeerfotos. Het ontwerp is van de huidige eigenaren: het is goed doordacht, gerealiseerd in de sfeer van de jaren 30, zoals de zware paneeldeuren, de roeden in de ramen, de prachtige landelijke keuken en niet te vergeten de trapopgang met de zuilen.

Entree in brede hal met plavuizenvloer, toilet, meterkast en toegang tot ruime bijkeuken. Vanuit de hal kunt u naar de praktijkruimte/kantoor.

De royale open keuken heeft een granieten werkblad en separate kastenwand, is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast en afzuigunit.

De landelijke keuken en woonkamer worden gescheiden door een kookeiland. De woonkamer is royaal en licht, mede door de openslaande deuren nabij de keuken en de schuifpui bij de zithoek. Een gezellige gashaard maakt het wooncomfort compleet. De gehele benedenverdieping is voorzien van antraciete plavuizen met vloerverwarming terwijl de ruime bijkeuken een aparte wasruimte heeft met gaderobe en veel opbergruimte.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40424963-boszegge-23

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn