Te koop in Assen: modern huis met tuinkamer en tuin in de zon

Te koop in Assen: modern huis met tuinkamer en tuin in de zon

Zoek je een modern huis waar je zo in kunt? Met een heerlijke tuinkamer en zonnige tuin waar je lekker kunt uitrusten? Dan moet je hier komen kijken.

Deze stijlvolle en royale hoekwoning is gelegen in de woonwijk Kloosterveen met groen uitzicht aan de voorzijde over een speelplaats. Een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen. Achtertuin recent en fraai aangelegd met een tuinserre, twee houten bergingen (waarvan 1 gecombineerd met tuinkamer!) en carport. Het huis zelf is keurig en heeft een energielabel A.

Het huis is als volgt ingedeeld:

Begane grond
Entree/ hal, toilet, meterkast, open keuken aan de voorzijde met grote raampartijen. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser, inloopkast. Lichte tuingerichte woonkamer met tuindeuren naar de nieuwe serre (2021).

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en een nette badkamer met douchehoek, ligbad, vaste wastafel, toilet en designradiator.

Tweede verdieping
Overloop met witgoedaansluiting, berging met C.V. ketel, aparte bergruimte en een royale vierde slaapkamer. Vanuit de overloop toegang tot het royale dakterras.

Nog enkele pluspunten op een rij:
- energielabel A
- goede onderhouden
- met fraaie tuinserre(2021 geplaatst)
- twee bergingen met carport
- met airco s
- ruim perceel van maar liefst 343 m²!
- royaal dakterras


Heb je alles goed bekeken en ben je overtuigd? Het beste is gewoon te komen kijken!

Bezichtigingen bij voorkeur aanvragen via Funda of jouw aankoopmakelaar. Ook kun je via onze website een bezichtiging digitaal aanvragen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42664376-jonagold-10

Tiplijn