Te koop in Assen: ruim geschakelde hoekwoning met stenen garage

Te koop in Assen: ruim geschakelde hoekwoning met stenen garage

Verrassend ruime geschakelde HOEKWONING met aangebouwde stenen garage in Kloosterveen, op korte afstand van winkelcentrum Kloosterveste en op loopafstand van basisscholen.

Deze uitstekend onderhouden woning is gebouwd in 2006, gelegen op een kavel van 287 m² en heeft vrij uitzicht over speelweide aan de overzijde. Deze woning heeft meer dan 140 m² woonoppervlakte!

INDELING
Begane grond: hal/entree met garderobe-nis, vernieuwd toilet met fonteintje en grote trapkast. Aan de voorzijde de eethoek met vrij uitzicht over speelweide. Moderne open keuken met extra diepe lades en voorzien van Siemens inbouwapparatuur, de keuken is in 2018 gemoderniseerd en voorzien van een inductiekookplaat, luxe afzuigkap, XXL vaatwasser, koel-vries combi, Quooker (met boiler), oven en combi-oven. Aan de achterzijde een tuingerichte woonkamer met schuifpui naar een overdekt terras.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en nette badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken multifunctionele ruimte met 2 Velux dakramen, dakkapel, knieschotten aan beide zijden, witgoedaansluitingen, kast met cv-opstelling en via vlizotrap bereikbare bergzolder. Op de 2e verdieping kunnen eenvoudig 1 of 2 slaapkamers extra worden gerealiseerd.

RONDOM
Zowel de voor- als achtertuin zijn keurig aangelegd. De tuin is via een achterom te bereiken en vanuit de woonkamer en garage. Er is een houten berging aanwezig en een fraaie terrasoverkapping. De woning heeft een ruime oprit met plaats voor 2 autos.

INFO
- 11 zonnepanelen geplaatst in april 2021;
- voorzien van Intergas cv-ketel (2019);
- duurzame woning en daardoor lage maandlasten;
- schilderwerk rondom uitgevoerd in 2020/2021;
- keuken gemoderniseerd in 2018;
- toilet vernieuwd in 2020;
- gelegen in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer;
- nabij winkelcentrum Kloosterveste, sportvoorzieningen en basisscholen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42688521-stedegroen-12

Tiplijn