Te koop in Assen: dergelijk luxe appartement met dakterras in centrum van Assen

Te koop in Assen: dergelijk luxe appartement met dakterras in centrum van Assen

Slechts zeer zelden komt een dergelijk prachtig luxe appartement als dit beschikbaar in het centrum van Assen.

Het appartement is voorzien van maar liefst 238 m² woonoppervlakte, een dakterras van 117 m², een zonnig balkon aan de woonkamerzijde, een externe zolderberging van 65 m², een eigen garage en parkeerplaats op privéterrein.

Vanuit het appartement heeft u een fenomenaal uitzicht over de gezellige terrassen en de binnenstad van Assen. Letterlijk alles is op loopafstand te bereiken: het Drents Museum, De Nieuwe Kolk, het openbaar vervoer etc. Wilt u daarnaast ook genieten van de prachtige natuur van de Drentse Aa? Deze is binnen twee kilometer te bereiken en u waant zich in een oase van rust.

Kortom: super comfortabel, van alle gemakken voorzien, veel privacy en alles wat het wonen zo leuk kan maken binnen handbereik. Laat u zich overtuigen van het afwerkingsniveau en de luxe van dit prachtige appartement!

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met in totaal drie appartementen met ondergelegen winkelruimten. Door de kleinschaligheid en ruime opzet geeft dit een fijn en intiem gevoel van vrijheid en toch de veiligheid van het wonen in een appartement. Zowel vanaf de straatzijde als de achterzijde is het complex te bereiken. Op de begane grond bevindt zich de afgesloten parkeerruimte en garage.

Vanuit de centrale hal met een beveiligde videobel is het appartement op de eerste verdieping te bereiken middels een lift of de trapopgang. Door de ruime opzet is de bereikbaarheid van het appartement erg goed te noemen.

Indeling:
Ruime hal/entree, garderobenis, meterkast en toilet. Vanuit de hal komt u in de keuken. Net als het gehele appartement is ook deze ruim van opzet en beschikt deze over een groot kook- en werkeiland. U treft er alle voorzieningen aan die u van zo n appartement in deze klasse mag verwachten. Naast de gebruikelijke inbouwapparatuur heeft u de beschikking over een quooker, een wijnkast en 2 professionele ovens.

De eetkamer bevindt zich gelijk naast de keuken. Kortom, een heerlijk grote leefkeuken voor waardevolle momenten met bijvoorbeeld familie en vrienden.

Aansluitend aan de eetkamer bevindt zich de speelse living met haardpartij. Door de glazen uitbouw heb je vanuit je luie stoel een prachtig uitzicht over de terrassen en winkelstraten.

Al verder lopende in het appartement treft u een grote verbindingsruimte waar o.a. een tweede eettafel staat met toegang tot een speelhoek voor kinderen. Deze separate ruimte leent zich ook uitstekend als kantoor/thuiswerklocatie. Verder toegang tot de bijkeuken en twee grote slaapkamers die beiden beschikken over een eigen luxe badkamer.

De master bedroom van circa 42m² beschikt tevens over een inloopkast voor al uw kleding. De aangrenzende badkamer is royaal van opzet en zeer luxe uitgevoerd. Zo beschikt deze badkamer over een schitterend ligbad en een grote inloopdouche. De douche is voorzien van een solar- en infraroodpaneel!

De tweede slaapkamer is ook ruim van opzet, circa 23 m² en de bijbehorende badkamer beschikt over een eigen toilet, wastafel en regendouche.

Vanuit de centrale ruimte en beide slaapkamers kunt u van de buitenruimte genieten middels het royale en deels overkapte dakterras. Op het terras kunt u zowel van de zon als de prettige koelte van de schaduw genieten. Er zijn meerdere zithoeken te maken. Op het terras is verder een overdekte ruimte aanwezig die thans dienst doet als orangerie/buitenkas. Dus zelfs tuinieren is prima mogelijk bij dit appartement.

Op de tweede verdieping treft u de geïsoleerde zolderberging aan. Deze is ook middels de lift bereikbaar. In deze berging van circa 65m² heeft u een prachtige opslagruimte voor al uw spullen!

De garage en de parkeerplaats zijn gelegen aan de achterzijde van het pand en zijn via het achterliggende plein welke grenst aan het stadhuis te bereiken.

Om een juiste en volledige indruk van het appartement te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide bezichtiging van dit mooie en luxe appartement. Een appartement dat u van binnen moet zien om het comfort te kunnen inschatten en te waarderen!

Algemeen: de gehele woning is voorzien van een massief eiken houten parketvloer, elektrische zonwering aan de voor- en achterzijde van de woning, pand wordt thans geheel geschilderd, lage energielasten!!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42682188-nieuwe-huizen-2

Tiplijn