Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met stenen garage

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met stenen garage

Aan rustige straat gelegen ruime en goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde STENEN GARAGE. De woning is gebouwd in 1998 en is gelegen op een perceel van 299 m².

Gelegen in de Planetenbuurt van woonwijk Kloosterveen op korte afstand van uitvalswegen en op loopafstand van recreatiegebied Baggelhuizen. Kloosterveen biedt tal van voorzieningen zoals scholen, supermarkten en winkels.

INDELING
Begane grond: hal/entree met trapopgang, garderobe-ruimte, meterkast en toilet. Ruime en lichte woonkamer met erker, eethoek met openslaande tuindeuren naar het zonneterras. Open keuken met provisiekast en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Praktische bijkeuken met achter entree en witgoedaansluitingen, doorgang naar de extra brede garage met elektrische garagedeur en tuindeur.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers en badkamer met douche-cabine, ligbad, toilet, wastafelmeubel en designradiator. Eén van de slaapkamers aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand en een balkon.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken ruime zolderruimte met Velux dakraam, opstelling van cv-ketel en mv-box, knieschotten en bergruimte in vaste kast. Hier bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer of een thuiswerkplek.

RONDOM
Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De aangebouwde stenen garage is voorzien van een carport. De diepe achtertuin heeft een heerlijke en besloten ligging op het oosten, grenzend aan groenstrook/bosperceel.

INFO
- schilderwerk rondom uitgevoerd in 2020;
- voorzien van kunststof openslaande tuindeuren;
- garage voorzien van elektra, water, verwarming en elektrische deur;
- mogelijkheid tot realiseren vierde slaapkamer;
- gelegen nabij wijkwinkelcentrum, basisscholen, recreatiegebied en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42686432-jupiterstraat-33

Tiplijn