Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en grote schuur

Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en grote schuur

Vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond, garage en grote geïsoleerde schuur (68m²). De woning is oorspronkelijk in 1920 gebouwd, destijds als 2/1 kap woning. Later zijn de woningen samengevoegd tot een royaal vrijstaand woonhuis en staat op een kavel van 552m².

Indeling begane grond: Hal/entree, keuken met diverse inbouwapparatuur, o.a. een vaatwasser, 5-pits RVS gaskookplaat, oven en ontzettend veel kastruimte. De keuken is het middelpunt van de woning. Vanuit de keuken kom je in de woon- en de eetkamer welke aan de voorzijde van de woning zijn gelegen. Ook bereik je de royale inloopkast met meterkast vanuit de keuken, de badkamer en de bijkeuken. De royale badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel. De bijkeuken is praktisch ingericht met de opstelplaats voor de CV ketel en de wasmachine, afgesloten toilet en geeft toegang tot de slaapkamer en de achtertuin. De slaapkamer is volledig geïsoleerd en heeft een schuifpui naar de achter de woning gelegen overkapping.

Eerste verdieping:
De ruime overloop met dakkapel biedt plaats voor een werkplek en een schuifkastenwand en geeft toegang tot de bergzolder en twee royale slaapkamers. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een dakkapel, waardoor je veel daglicht hebt.

Garage/berging:
De garage heeft openslaande deuren op de kopse kant en een loopdeur aan de zijkant en heeft een oppervlakte van ca, 24m². Voor de garage is een carport welke nu in gebruik is als overkapping.

Grote geïsoleerde schuur:
Grenzend aan de garage staat een grote geïsoleerde schuur van circa 68m², deze is voorzien van een bergzolder, electra en een aansluiting voor gas. De muren en het dak zijn geïsoleerd middels glaswol.

Tuin:
De tuin ligt op het noordwesten en is zeer onderhoudsvriendelijk. Vanaf de oprit is de tuin afgesloten met een houten hek.

KORTOM: EEN ROYALE WONING MET EEN ROYALE SCHUUR, GESCHIKT VOOR DIVERSE DOELEINDEN!

* VIRTUEEL AL TE BEZICHTIGEN! * Voor deze woning is namelijk een unieke woningwebsite gemaakt met virtuele tour en ook alle overige informatie!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42662578-ruysdaelstraat-41

Tiplijn