Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met eigen sauna

Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met eigen sauna

Zeer goed onderhouden 2/1 KAPWONING met aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 1994, is voorzien van 4 slaapkamers en ligt op een perceel van 315m2 eigen grond. De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van een houtkachel en een sauna.

De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke straat in de geliefde woonwijk Marsdijk. Onder andere een winkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen liggen nabij. Aan het eind van de straat ligt het Beekdallandschap van de Drentsche Aa en het Balloërveld waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast en modern toilet en toegang tot de lichte woonkamer (ca. 27m2), door de raampartijen is er veel lichtinval. De woonkeuken (ca. 14m2) is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en een combi-oven. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken (ca. 3m2), voorzien van witgoed-aansluiting. De bijkeuken biedt toegang tot de aangebouwde stenen garage (ca.15m2), voorzien van elektra en water. In de garage is een sauna geplaatst. De woonkamer is voorzien van een hardhouten vloer en een houtkachel.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (ca. 8, 11 en 13 m2) en de badkamer (ca. 5m2). Vanuit de twee grootste slaapkamers is het balkon te bereiken. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een douche, een toilet, een wastafel en vloerverwarming.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikt u de overloop met Brink luchtverwarmingsinstallatie en bergruimte. Tevens is deze verdieping voorzien van vierde slaapkamer (ca. 8m2) voorzien van een dakraam.

TUIN:
De fraai aangelegde en diepe achtertuin is gelegen op het noorden. Aan de voorzijde biedt de oprit parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 autos.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Goed onderhouden, volledig geïsoleerde woning;
- Aangebouwde stenen garage en balkon;
- Voorzien van een sauna;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42660261-leemhamel-9

Tiplijn