Te koop in Assen: royale woning met prachtig uitzicht op het groen

Te koop in Assen: royale woning met prachtig uitzicht op het groen

Deze royale woning heeft een unieke ligging met vrij uitzicht op een groenvoorziening. Er is een royale opbouw/ uitbouw gepleegd ten behoeve van extra ruimte op de begane grond en een royaal "appartement/studio" op de 1e verdieping met eigen trapopgang. (zie plattegrond) De woning is ideaal gelegen ten opzichte van winkels, basisscholen en goede uitvalswegen. Maar ook het stadscentrum is op 10 minuten fietsen bereikbaar.

De ruime achtertuin is gunstig gelegen, waardoor de zon tot laat in de middag en begin van de avond aanwezig is. Totale perceeloppervlakte 322 m².

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND:
Entree, toiletruimte en garderobe. Sfeervolle woonkamer met open haard en keuken met veel lichtinval voorzien van inbouwapparatuur en grote schuifpui met toegang tot de overkapping in de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot een royale achterhal met extra toiletruimte, de nette bijkeuken heeft een aansluiting voor de wasmachine en droger.

EERSTE VERDIEPING:
overloop met vaste kast en drie ruime slaapkamers met moderne badkamer met schuifdeur van melkglas, inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet. De ruimte boven de garage heeft een eigen trapopgang en voorzieningen zoals een keukenblok en veel lichtinval.

TWEEDE VERDIEPING:
overloop met bergruimte en extra slaapkamer.

Het geheel wordt gekenmerkt door een unieke indeling en goed onderhoud. Kom kijken en overtuig uzelf.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42667757-chopinlaan-13

Tiplijn