Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage

Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage

Ruime TWEE ONDER EEN KAPWONING met een aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 1972, heeft 3 slaapkamers en ligt op een perceel van 281m2 eigen grond. Aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht over een groenvoorziening met een vijver.

De woning ligt in een rustige straat in de Componisten buurt in Assen. Op korte afstand van uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer. Ook het centrum van Assen ligt nabij.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast, trapopgang en toilet en met toegang tot de lichte woonkamer (ca. 21m2) en de open keuken (ca. 16m2). De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen. Aan de tuinzijde is de keuken geplaatst, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, een oven, een afzuigkap en 2 gootstenen. Vanuit de hal is tevens de bijkeuken (ca. 5m2) te bereiken, deze is voorzien van een vaste kast en de aansluiting voor de wasmachine en droger. De woning heeft een aangebouwde stenen garage, deze is voorzien van elektra en vanuit de bijkeuken binnendoor te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers (ca. 12 en 24m2) en een badkamer (ca. 4m2). De grootste slaapkamer is op eenvoudige wijze te splitsen in 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een dubbele wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikbare overloop (ca. 6m2) voorzien van de cv-opstelling en een vaste kast en met toegang tot een extra slaapkamer (ca. 12m2). Achter de knieschotten is er voldoende bergruimte.

TUIN:
De zonnige, verzorgde achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Op de oprit is er de mogelijkheid om meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

BIJZONDERHEDEN & STERKE PUNTEN:
- Vrij uitzicht over groenstrook met vijver;
- Zonnige tuin met veel privacy;
- Gelegen in rustige straat;
- Voorzien van garage;
- Oprit voor meerdere autos;

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42659472-chopinlaan-51

Tiplijn