Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en groot bijgebouw

Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en groot bijgebouw

Dit is een woning voor een echte liefhebber die de potentie van dit huis op deze locatie inziet en kan waarderen. De woning is grotendeels origineel en dient van A tot Z aangepakt te worden. Velen in Assen oost gingen u voor, met prachtige vrijstaande woningen als eindresultaat.

Dit gedeelte van Assen kenmerkt zich door de brede straten, de rust en het vele gemeenschappelijke groen. Het wijkwinkelcentrum Vredeveld en het treinstation van Assen bevinden zich op loopafstand. Binnen enkele fietsminuten bent u in het centrum van Assen of in het bos- en natuurgebied rondom de dorpen Anreep, Schieven en Rolde.

Voor de indeling wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegronden. Niet alle ruimten staan op de foto, vraag voor een compleet beeld een bezichtiging aan.

Belangrijk om rekening mee te houden:

- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- De woning passeert bij Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus Notarissen te Assen;
- De perceelgrootte is indicatief, de makelaar vertelt u tijdens een bezichtiging hier meer over;
- Advies: neem uw NVM aankoopmakelaar direct mee;
- Aanvaarding op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerk: doorstroomwoning, kluswoning.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42657370-rodeweg-19

Tiplijn