Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde stenen garage

Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde stenen garage

Ruime 2 ONDER 1 KAP WONING met aangebouwde stenen garage. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer met badkamer. De woning is gebouwd in 2000 en ligt op een kavel van 338m² eigen grond.

Het geheel is gelegen in de woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloostertuinen. De kindvriendelijke woonomgeving heeft een ruime en groene uitstraling. De wijk biedt volop voorzieningen als scholen, winkelcentrum Kloosterveste, op loopafstand, sportvoorzieningen zoals o.a. een mountainbike route, sportschool, voetbal- en hockeyclub en uitvalswegen onder andere de A28 richting Groningen en Assen. Ook het recreatiegebied de Baggelhuizerplas ligt nabij.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang met toegang tot de lichte woonkamer (ca. 35m2) met erker. Vanuit de hal bereikt u tevens de dichte keuken (ca. 9m2) en de slaapkamer (ca. 13m2) met schuifpui. De keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een oven, een koelkast en een vriezer. Vanuit de slaapkamer bereikbare badkamer (ca. 4m2) met een wastafel met meubel en een douche. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken (ca. 5m2) met toegang tot de garage (ca. 28m2) met lichtkoepel en de serre (ca. 14m2) met glazen wand.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (ca. 11m2 en 17m2), de tweede badkamer (ca. 5m2) en aparte berging (ca. 7m2) met cv-installatie. De badkamer is voorzien een ligbad, een douche, een wastafel en tweede toilet. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvoer.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping (ca. 7m2) met veel opbergruimte.

TUIN:
Achter de woning is een serre geplaatst waar u heerlijk binnen van buiten kunt genieten. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het oosten gelegen en heeft achterin een houten berging. Achter de garage bevindt zich een tweede kleine berging. Er is mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerde ruime woning in Kloosterveen;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Serre met glazen wand;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Goede staat van onderhoud;
- Gunstige ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42657396-aletta-jacobsweg-20

Tiplijn