Te koop in Assen: zeer ruime uitgebouwde gezinswoning

Te koop in Assen: zeer ruime uitgebouwde gezinswoning

Laat u verrassen door de ruimte in deze geschakelde tussenwoning op een perceel van 167m2. Deze zeer ruime gezinswoning uit 1978 met maar liefst 174m2 woonoppervlak is gelegen in de wijk Baggelhuizen aan een rustig woonerf met uitsluitend bestemmingsverkeer en een speelweide aan de voorzijde.

De uitgebouwde tussenwoning met een speelse split-level indeling is sinds 2015 geheel gemoderniseerd en heeft een grote inpandige berging/garage (evt. om te bouwen tot kantoor-/praktijkruimte), 3 ruime slaapkamers (4e zeer goed mogelijk) en heeft een zeer recent vernieuwd dak. De woning heeft de beschikking over een vrijstaande houten overkapping met schuurruimte. Dit is het grote type split-level woning met een verrassende indeling en extra veel ruimte, de 174m2 woonoppervlak is zelfs exclusief de inpandige berging/garage van ca. 22m2.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met inbouwkast, garderobekast gecombineerd met de meterkast; de groepenkast is vernieuwd en heeft negen groepen en krachtstroom. Vanuit de hal is de inpandige berging/garage toegankelijk, het is goed mogelijk deze om te bouwen tot kantoor-/praktijkruimte. Deze multifunctionele ruimte is door de huidige eigenaren in gebruik als berging met o.a. de witgoedopstelling en een keukenblok. Tevens is op deze verdieping een gemoderniseerd toilet aanwezig.

Niveau 1: overloop, grote inloopkast met 2e witgoedaansluiting en de ruime uitgebouwde woonkamer van ca. 44m2 met een fraaie roomdivider voorzien van een elektrische haard. Deze sfeervolle woonkamer is in 2016 uitgebouwd en voorzien van een luxe aluminium SeGeKo-serre met lichtdiffuserend glas in het dak en warmtewerend glas in de gevel, dimbare spots, een elektrisch bedienbaar dakraam en een tuindeur. De kamer heeft aan één zijde een stoere lambrisering van blauwstaalplaten. In 2021 zijn de lange wanden van de woonkamer voorzien van nieuw stucwerk.

Niveau 2: Dit niveau is op twee manieren toegankelijk; via het trappenhuis en met een trap vanuit de woonkamer waardoor de woning een open karakter krijgt; hier is fraaie woonkeuken gerealiseerd van ca. 32m2. De keuken, in lichte kleurstelling, is geplaatst in 2016 en voorzien van de volgende inbouwapparatuur; een koelkast, magnetron, oven, 4-pans inductiekookplaat, 1 gas-wokbrander, afzuigkap en een vaatwasser. Deze ruimte is tevens voorzien van een grote voorraadkast met schuifdeuren.

Niveau 3: overloop met toegang tot de -in 2015- vernieuwde badkamer met een fraaie inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet en de ouderslaapkamer van 30m2 die gemakkelijk in 2 slaapkamers kan worden opgedeeld.

Niveau 4: overloop met een vaste kastenwand (met daarin de HR-ketel Intergas uit 2012) en 2 slaapkamers van ca. 9m2 en 17m2 met hoge balkenplafonds en elektrische rolluiken (2020). De grootste slaapkamer is voorzien van een schuifwandenkast met een wastafelmeubel.

Alle vloeren zijn voorzien van laminaat.

Achtertuin: grotendeels aangelegd in 2020 en gelegen op het oosten met 2 niveaus, een buitenkraan, waterdichte stopcontacten en op de erfgrens aan de achterzijde is in 2021 een ruime overkapping van ca. 11m2 geplaatst met een schuurtje van ca. 3,6m2 en een achterdeur. Aan de voorzijde staat een vrijstaande afsluitbare lage metalen fietsenberging.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-88019247-de-wouden-215

Tiplijn