Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met uitgebouwde eetkamer

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met uitgebouwde eetkamer

Prachtig gelegen aan de rand van Marsdijk, HELFT van een DUBBEL woonhuis met uitgebouwde eetkamer, bijkeuken en aangebouwde garage.

Door de ligging direct aan het natuurgebied Beekdallandschap Drentsche Aa woont u hier met de gemakken van de woonwijk maar ook met het gevoel van wonen in de natuur. Een bijzondere plek!

De wijk heeft alle voorzieningen zoals: scholen, winkels, sportvereniging en mooie wandelgebieden. Het centrum van Assen ligt om ca. 10 fietsminuten van deze woonwijk.

Indeling:
Begane grond: entree in hal met toilet, straatgerichte woonkamer met houtkachel, open keuken met hoekopgestelde keuken met inbouwapparatuur, uitgebouwde eetkamer met lichtkoepel, bijkeuken en aangebouwde garage.

In de garage staat een 800 liter buffervat ten behoeve van het warme water en verwarming van de woning. Het buffervat is gekoppeld aan zonnecollectoren en de houtkachel.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12 m2, 12 m2, 16 m2, nette badkamer met ruime inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel.

2e verdieping: overloop met bergruimte en 4e slaapkamer

De woning beschikt over een ruime achtertuin op het zuiden en een oprit voor enkele autos. De Gansmesschen is een rustige en veilige woonstraat met helft van dubbele en vrijstaande woningen.

Kortom: een woning waar de mooie ligging en de heerlijke leefruimte elkaar versterken tot een bijzonder geheel.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42544987-gansmesschen-10

Tiplijn