Te koop in Assen: tussenwoning met ruime woonkamer

Te koop in Assen: tussenwoning met ruime woonkamer

Op loopafstand van de binnenstad van Assen met alle bijbehorende voorzieningen, zoals diverse winkels, supermarkt, horeca, bioscoop/theater De Nieuwe Kolk, het Drents Museum en het NS station staat deze tussenwoning in een rustige straat. De woning heeft een ruime woonkamer met hoog plafond en glas in lood ramen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: hal/entree, woonkamer met hoog plafond, hoge ramen met glas in lood, schouw, schuifpui naar de tuin, provisiekast en open keuken. De keuken is o.a. voorzien van een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser en combi oven. Daarnaast bevindt zich in deze ruimte ook de aansluiting voor de wasmachine en is er een deur naar de tuin. Aansluitend aan de keuken is de moderne badkamer met inloopdouche, designradiator, wastafel en "zwevend" toilet.

Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel en aan de achterzijde heeft de slaapkamer een hoge gevel en een stuk plat dak, waardoor de kamer extra ruim is. Daarnaast is er vanaf de overloop een vaste kast bereikbaar met de opstelplaats van de CV ketel.

Tuin: de tuin ligt op het noorden, is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een houten schuur/garage. Daarnaast liggen aan de achterkant van het perceel 2 eigen parkeerplaatsen wat natuurlijk ideaal is.

Goed om te weten:
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- ook de glas in lood ramen zijn in dubbel glas gevat
- pannendak aan voorzijde in 2021 vervangen
- platte dak aan achterzijde woning is van 2010
- 2 eigen parkeerplaatsen
- het terrein aan de achterzijde (ca. 300m²) is een gezamenlijk eigendom van alle parkeerplaatseigenaren

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42534986-nijlandstraat-17

Tiplijn