Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met ruim dakterras

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met ruim dakterras

Aan de rand van de woonwijk Kloosterveen gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS. De woning is gebouwd in 2002 en is gelegen op een perceel van 276m2 eigen grond. Er bevinden zich 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer. De tweede verdieping beschikt over een zolder/hobbykamer en is voozien van een ruim dakterras.

De kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen heeft een ruime en groene uitstraling. De wijk biedt volop voorzieningen als scholen, een winkelcentrum Kloosterveste, recreatievoorzieningen en uitvalswegen onder andere de A28 richting Groningen en Assen. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

BEGANE GROND
Entree in hal met meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal bereikt u de zeer ruime woonkamer (ca. 52m2) met tuindeuren aan de achterzijde van de woning. Aansluitend vindt u de half open moderne keuken (ca. 14m2) met natuurstenen blad. De keuken heeft een natuurlijk lichtinval door de aanwezige lichtkoepel en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken is zowel de achtertuin als de berging (ca. 12m2) bereikbaar. De gehele benedenverdieping is voorzien van laminaat.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 11, 16 en 16m2) en de badkamer (ca. 7m2). De ruime badkamer is voorzien van een whirlpool, een aparte douche, een wastafel en een tweede toilet. Op de gehele verdieping ligt vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING
Middels vaste trap bereikt u de tweede verdieping met overloop/hobbykamer (ca. 14m2) en aparte berging (ca. 2m2) voor de WTW installatie, cv-ketel en de opstelling voor de wasmachine en wasdroger. Tevens bevindt zich op deze verdieping een ruim dakterras (ca. 28m2) gelegen op het zuiden.

TUIN
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noorden en heeft aan de achterzijde van de woning een overkapping. De oprit biedt mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Riante helft van een dubbel in Kloosterveen;
- Zonnig dakterras op het zuiden;
- Zeer ruime woonkamer en keuken (samen ca. 66m2);
- Eigen oprit;
- Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Kloosterveste, basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42547258-berberishage-35

Tiplijn