Te koop in Assen: royale twee-onder-een-kapwoning met mooie gashaard

Te koop in Assen: royale twee-onder-een-kapwoning met mooie gashaard

Royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met vijf slaapkamers, grote woonkamer met gashaard & airco, uitgebouwde keuken met luxe keukenopstelling, bijkeuken, stenen garage, moderne badkamer (2014) én keurig aangelegde tuinen.

Bent u op zoek naar een STIJLVOLLE WONING waar u werkelijk niets aan hoeft te doen? Kom dan Alexander Dubcekweg 44 bekijken. Deze uitstekend onderhouden gezinswoning is de afgelopen jaren op tal van punten verbeterd. Het resultaat mag er zijn. Deze aangename gezinswoning, ontworpen met een knipoog naar de typische jaren dertig stijl, biedt een garantie voor jarenlang woongenot. Komt u snel kijken?

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, hal met in 2014 vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De royale living is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen die de voorzijde van de woning sieren. De moderne laminaatvloer, de strakke inbouwgashaard en stucco wandafwerking geven de woonkamer een chique uitstraling. De keuken, die uitzonderlijk groot is omdat de bijkeuken in 2006 bij deze ruimte is gevoegd, beschikt over een luxe keukenopstelling met vijf pits gaskookplaat (gas op glas met wokbrander), wasemkap, combimagnetron-oven, separate oven, grote koelkast, grote vriezer, pannencarrousel, vaatwasser, close-in boiler en werkblad van graniet. Vanuit de keuken bereikt u de in spouw gebouwde bijkeuken (ca. 8m²) waarin zich de witgoedaansluitingen bevinden. De eveneens in spouw gebouwde garage (welke van binnen uit te bereiken en wordt verwarmd door middel van een radiator) is voorzien van houten toegangsdeuren.

Eerste verdieping: overloop en toegang tot de drie royale slaapkamers. De tot in de puntjes verzorgde nieuwe badkamer, die in 2014 is geplaatst, beschikt over een ligbad, inloopdouche, vloerverwarming, badkamermeubel met dubbele wastafel en tweede wandcloset.

Tweede verdieping: via vaste bereikbare volwaardige woonverdieping met twee slaapkamers welke voorzien van zijn dakvensters.

Buitenruimte: de zonnige en besloten achtertuin tuin is verzorgd aangelegd, opnieuw betegeld en beschikt over meerdere zonneterrassen. De oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.

De plek in Marsdijk: in de directe nabijheid van de woning is het heerlijk wandelen in de natuur of langs de waterwegen die de wijk omringen. Ook het wijkwinkelcentrum, met alle voorzieningen die u wenst, is op korte afstand gelegen.

Extra informatie:

- Volledig instapklaar: dat betekent inclusief alle (luxe en op maat gemaakte) raambekleding en kledingkasten;
- De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van professioneel aangelegde airco installaties;
- Nieuwe schuttingen zijn in 2017 geplaatst;
- Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn aan de voorzijde voorzien van automatisch bedienbare screens;
- Verwarming door middel van Remeha Tzerra CW5 (eigendom, geïnstalleerd in december 2017);
- De woning is voorzien van veiligheidssloten en inbraakpreventie;
- Per direct te aanvaarden.

Kortom, royaal, luxueus en zorgeloos wonen op een fijne plek in Marsdijk. Bezichtigingsdagen zijn gepand in de week van 13 t/m 17 december 2021.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42547082-alexander-dubcekweg-44

Tiplijn