Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers en grote bedrijfsruimte

Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers en grote bedrijfsruimte

VRIJSTAAND WOONHUIS met royale woonkamer, drie slaapkamers, kantoor op de begane grond, complete badkamer, tuin en GROTE BEDRIJFSRUIMTE.

Bent u ondernemer en heeft u een langgekoesterde wens om op één plek te wonen én te werken? Kom dan deze woning met bedrijfshal bekijken.

Aan de Nijverheidsweg 13 en 13a komt het beste van twee werelden samen. In het woonhuis ervaart u de geborgenheid en de privacy die hoort bij een vrijstaande woning in Marsdijk. De grote loods biedt uitstekende mogelijkheden voor het ontplooien van bedrijfsmatige activiteiten.

De indeling van het woonhuis is als volgt:

Begane grond: lichte entree / hal met trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De royale living is heerlijk licht dankzij de vele ramen die de begane grond telt. In directe verbinding met de woonkamer bevindt zich de half open keuken met nette keukenopstelling voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Verder zijn aanwezig op de begane grond: twee toiletten, kelder, kantoor, bijkeuken en een toegang tot de de achtergelegen bedrijfshal.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de drie ruime slaapkamers, waarvan eentje met walk-in closet en separaat toilet. De chique badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad.

Buitenruimte: rondom de woning bevindt zich een keurig aangelegde tuin met een boomgaard.

Locatie: nabij de Europaring-noord, vlak bij de rotonde bij Gamma en de Andrej Sacharovweg, aan de doorgaande Nijverheidsweg op het zeer bedrijvige "Stadsbedrijvenpark" tussen de Europaring en de Marsdijk.

Bedrijfshal: de aangebouwde bedrijfshal meet ongeveer 300 m² en heeft een prima hoogte van circa 6 meter, een strakke en glad afgewerkte betonvloer, en worden ontsloten middels 2 overheaddeuren.

Bereikbaarheid: het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets.

Parkeren: er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Kadastrale gegevens: gemeente Assen, sectie U nrs. 871 en 986, totaal groot ruim 1.650 m².

Oppervlakten: de woning heeft een woonoppervlak van ongeveer 240 m², de bedrijfshal meet ongeveer 300 m².

Opleveringsniveau: in de huidige staat, gebruiksklaar.

Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden: het perceel heeft een dergelijk groot oppervlak (en de huidige bebouwing is vrij gunstig gesitueerd), zodat naar verluid het bijbouwen van nog eens minimaal een vergelijkbaar bedrijfsgebouw goed mogelijk is.

Bestemming: het object valt binnen het bestemmingsplan "stadsbedrijvenpark", met de bestemming "bedrijf, met een nadere functie-aanduiding voor de woning". Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan. Bent u voornemens om geen bedrijfsmatige activiteiten te gaan ondernemen schakel dan een NVM aankoopmakelaar en laat u o.a. informeren over de consequenties daarvan voor het verkrijgen van een financiering.

De mogelijkheden die dit vrijstaande woonhuis met bedrijfshal biedt zijn moeilijk te vatten in fotos maar moet u echt zelf ervaren. Verdiep in in het bovenstaande en vraag dan een bezichtiging aan. De makelaar gaat graag met u kijken.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42536191-nijverheidsweg-13-13a

Tiplijn