Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met vijf slaapkamers op ruime kavel

Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met vijf slaapkamers op ruime kavel

Op een uitstekende locatie in een rustige woonomgeving aan de rand van de woonwijk Marsdijk  gelegen, goed onderhouden, VRIJSTAAND WOONHUIS MET 5 SLAAPKAMERS, EEN BIJKEUKEN EN EEN GARAGE.

Dit royale woonhuis is gebouwd in 1994 en staat op een ruime kavel van 540 m². Mede dankzij de opbouw op de garage beschikt deze woning over bijzonder veel leefruimte. Vanuit deze woning ben je ook zo in de natuur, natuurgebied "De Landjes" ligt aan het einde van de straat, je wandelt of fietst dus zo de natuur in!

Indeling
Begane grond: entree met aan de buitenzijde een overkapping, ruime hal met meterkast en toilet met fontein. Ruime en lichte L-vormige woonkamer heerlijke open haard in de zithoek en een schuifpui naar de tuin. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. een vaatwasser en een ruime oven. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen, deze is voorzien van een uitstortgootsteen, de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de Remeha Cv-ketel. Vanuit de bijkeuken is zowel de garage als de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers, heerlijke badkamer (2018) voorzien van een douche, diep ligbad, toilet en een dubbele wastafel. De vijfde royale slaapkamer is via slaapkamer 4 bereikbaar en op dit moment in gebruik als "atelier". Slaapkamer 4 en 5 liggen boven de garage en zijn zeer royaal, mede door de hoge schuine plafonds.

Vliering: deze bergruimte is bereikbaar via een vlizotrap en is voorzien van daglicht. Ook de omvormer voor de 16 zonnepanelen hangt hier.

Garage: de garage van ca. 22m² is voorzien van een geïsoleerd plafond, een betonvloer, een roldeur en een deur naar de tuin.

Buiten: ruime oprit met voortuin die doorloopt naar achter via de rechterzijde van de woning. Via een betegeld pad aan de linkerzijde is de fraaie en zonnige achtertuin bereikbaar. Deze is voorzien van meerdere zitplekken, een grasveld, veel beplanting en is gericht op het zuiden.

Goed om te weten:
- 16 zonnepanelen
- besloten tuin op het zuiden
- 5 slaapkamers
- schilderwerk buitenom 2021

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42532684-podzolhamel-39

Tiplijn