Te koop in Assen: bijzonder luxe fraaie vrijstaande woning

Te koop in Assen: bijzonder luxe fraaie vrijstaande woning

In de geliefde deelwijk Kloosterhout staat deze bijzonder fraaie VRIJSTAANDE WONING. Dit luxe woonhuis is in 2005 gebouwd op een ruime kavel van 580 m² met tuin op het ZUIDEN en is groter dan doet vermoeden.

Het vermelde woonoppervlak is namelijk exclusief de 2e etage, de berging en bovengelegen vliering (totaal ca. 40 ²). De woning kenmerkt zich door een unieke hoogwaardige bouw met o.a. geglazuurde dakpannen, kunststofkozijnen, rolluiken, kunststof goten, pvc vloer (2020), vloerverwarming op begane grond/badkamer boven en ruime luxe LEEFKEUKEN (2020). Door de ligging op het zuiden en de grote raampartijen geniet de woning veel lichtinval. De woning is gelegen in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. De ligging nabij alle wijkvoorzieningen maakt het geheel compleet.

INDELING BEGANE GROND:
Ruime, betegelde entree/hal met de meterkast, toilet met fontein en toegang tot zowel de studeer-/slaapkamer op begane grond (ca. 8 m²) als de woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar het overdekte terras. Middels ensuite deuren is de grote leefkeuken (ca. 35 m²) met aangrenzende bijkeuken van 18 m² bereikbaar. Door het royale formaat is hier meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel en ook hier zijn opslaande deuren (6 stuks) naar de tuin. De keuken zelf is in royale hoekopstelling met kookeiland geplaatst en voorzien van inductie-kookplaat, wasemkap, magnetron, combi-oven, wijnklimaatkast met 2 zones, vaatwasser en quooker. De bijkeuken biedt ruimte aan het witgoed, stortbak met koud water, deur naar de tuin en de inpandige berging van 15 m². Boven de bijkeuken en berging is er tenslotte nog een doorlopende zoldervliering voor de nodig bergruimte.

EERSTE ETAGE:
Royale overloop met vaste trap naar 2e etage en toegang tot 3 slaapkamers, separate toiletruimte en riante badkamer van 12 m². De badkamer is niet alleen ruim bemeten, maar ook compleet afgewerkt met inloopdouche, bad, 2 wastafelmeubels, kast, vloerverwarming en designradiator. De slaapkamers zijn alle royaal van formaat (ca. 14, 16 en 22 m²), waarbij één ook nog toegang geeft tot het zonnige balkon van 12 m². De gehele etage is voorzien van doorgetrokken, drempelvrije laminaatvloer.

TWEEDE ETAGE:
Middels vaste trap te bereiken bergzolder (ca. 17 m² vanaf 1,50 hoogte gemeten) met 2 dakvensters en legio hobby/bergmogelijkheden. Ook treft u hier de HR-combiketel ten behoeve van verwarming en warm water.

BUITEN:
Aan de voorzijde biedt de woning een ruime oprit voor meerdere autos. Er zijn betegelde paden naar de voordeur en langs de garage naar de achtertuin. In de zonnige achtertuin zijn twee terrassen en kunt u ieder moment van de dag zowel een zonnig als schaduwrijke plek vinden. Aan de woning is een royale overkapping gesitueerd, welke zowel van uit woonkamer als keuken bereikbaar is en u ook bij regenachtig weer buiten kunt eten!

GOED OM TE WETEN:
- Energiezuinige woning (ca. 1600 m3 gas/jaar) - PVC-vloer en keuken gerealiseerd in 2020
- Garage/berging voorzien van geïsoleerd, elektrisch bedienbare sectionaal garagedeur

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42545062-kloosterhout-8

Tiplijn