Te koop in Assen: riante driekamerappartement nabij het Asserbos

Te koop in Assen: riante driekamerappartement nabij het Asserbos

Op een prachtige locatie, tegenover de Hertenkamp en het Asserbos, ligt dit riante driekamerappartement met berging en eigen parkeerplaats in het souterrain.

Het royale appartement (ca. 115 m² woonoppervlak) is gebouwd rond 1993 en maakt onderdeel uit van het kleinschalige appartementencomplex Bellevue Gebouw B. Het complex omvat 11 appartementen en het aangeboden appartement zelf is gelegen op de EERSTE ETAGE en heeft een ruim balkon op het zuiden. Het appartement is in 2013 op diverse onderdelen gemoderniseerd (o.a. keuken, badkamer en wc), keurig bewoond en daarmee instapklaar.

BEGANE GROND:
Centrale entree met brievenbussen en lift naar zowel de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging als de eerste etage.

EERSTE ETAGE:
Ruime entree/hal met meterkast en wandcloset met fonteintje en toegang tot alle ruimtes, waaronder de royale living met halfopen keuken (circa 64 m²). Door de fraaie erkerpartij heeft de woonkamer een prachtig uitzicht en het formaat geeft meerdere indelingsmogelijkheden. Op het ruime en overdekte balkon (ca. 10 m²) kijkt u heerlijk uit richting de Hertenkamp of het Asserbos. De keuken is in dubbel opstelling geplaatst en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging te bereiken met CV- en witgoedopstelling. Vanuit de hal zijn tevens de badkamer en de twee slaapkamers van ca. 10 & 16m² te bereiken. De badkamer is modern afgewerkt, volledig betegeld en voorzien van douche met lage instap, wastafel en designradiator. Het gehele appartement is drempelvrij en voorzien van een hoogwaardige, volledig doorgetrokken vloerafwerking.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Er is een actieve Vereniging Van Eigenaren welke veel zaken regelt; o.a. opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimtes, daken, lift etc. De maandelijkse VvE kosten voor dit appartement zijn:
- ¬182,- (o.a. opstalverzekering, waterverbruik, tuinonderhoud, algemene schoonmaak en algemene elektra)
- ¬119,- sparen groot onderhoud

GOED OM TE WETEN:
- Volledig geïsoleerd en voorzien van HR-combiketel
- Kijkdagen 30 november en 1 december (op afspraak)

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42522242-bellevue-7

Tiplijn