Te koop in Assen: 2-onder-1-kapwoning met veel leefruimte, comfort en luxe

Te koop in Assen: 2-onder-1-kapwoning met veel leefruimte, comfort en luxe

Zeer ruime, goed geïsoleerde 2-onder-1-kapwoning met garage en bijkeuken. Veel leefruimte, comfort en luxe. Wat te zeggen van een living van 53 m2 met luxe Siematic woonkeuken, een extra werk/slaapkamer beneden, vloerverwarming op alle verdiepingen en een garage van 10x4 meter.

Na de hal komt u in de living, het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd. De Noorse leisteen vloer is continu lekker warm. Aan de uitgebouwde achterzijde is de woonkeuken. Het koken is verdeeld over 2 wandelementen en een werkeiland. De gewenste inbouwapparatuur is in ruime mate aanwezig. Via openslaande tuindeuren toegang tot het terras en tuin De inpandige bijkeuken biedt plaats voor de wasmachine, droger, cv (2018) en geeft toegang tot de garage.

Aan de achterzijde is een lichte gang met een extra tv/slaap/hobbykamer van 16m2. Eventueel kunt u kantoor/praktijk aan huis houden. De garage is voorzien van een elektrische sectiedeur en met 44m2 biedt deze veel extra bergruimte.

Op de 1e verdieping heeft u aan de voorzijde een ouderslaapkamer met aangrenzende tevens nog 2 extra slaapkamers De badkamer gerealiseerd in 2018, is voorzien van een ligbad, inloop douche, wastafelmeubel en wandcloset.

Op de 2e verdieping zijn 2 ruime zolderkamers, één van 14 m2 aan de achterzijde met grote dakkapel en één van 16m2 aan de voorzijde met kenmerkend rond raam en extra velux dakraam.

De derde verdieping met bergruimte is via een vlizotrap bereikbaar.

De woning heeft een eigen achterom en is gesitueerd op een kavel van maar liefst 389 m2. De oprit biedt gemakkelijk plaats aan 4 auto s.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42522087-stedelaan-5

Tiplijn