Te koop in Assen: riante vrijstaande woning met grote garage

Te koop in Assen: riante vrijstaande woning met grote garage

Aan een doodlopende straat, in de groene wijk Baggelhuizen, staat deze RIANTE VRIJSTAANDE WONING met grote garage, SLAAP- EN BADKAMER op de BEGANE GROND. De woning is gebouwd in 1987, heeft maar liefst 234 m² woonoppervlak, is nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming (begane grond) en staat op een ruime kavel van 760 m².

De wijk voorziet in een groene woonomgeving en voorzieningen zoals winkels, scholen en het Asserbos zijn op loopafstand. Het centrum van Assen en uitvalswegen zijn tevens op korte afstand gelegen.

Indeling

Begane grond: entree met aan de buitenzijde een kleine overkapping, ruime hal met kelder/provisiekast, garderobe, meterkast, toilet met fontein, ruime woonkamer met meerdere zithoeken en open haard, dichte keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachineaansluiting en CV-opstelling. Slaapkamer (ca. 26 m²) met inbouwkasten en uitzicht over de tuin. Badkamer voorzien van grote whirlpool, dubbele wastafel, toilet, luxe stoomcabine met automatische regeling en sauna (zowel voorzien van saunakachel als infrarood lampen). Tenslotte is ook nog een kantoor/slaapkamer van 16 m². De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers (ca. 20, 12 en 10 m², gemeten vanaf 1,50 hoogte) met knieschotten en inloopkasten. Tweede badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Garage: Aangebouwde stenen garage met toegang vanuit de hal. Voorzien van elektra, elektrische segmentdeur en water. Ruime bergzolder met uitschuifbare trap.

Buiten: ruime tuin rondom met veel groen en meerdere zonneterrassen. Oprit voor zeker 4 autos en naast de garage is er ook nog een carport.

Goed om te weten:
- 234 m² woonoppervlak (gemeten vanaf 1,50 hoogte, in praktijk dus ruimer dan u denkt)
- 48 m² overig inpandige ruimte.
- Bouwjaar 1987. In 1988 en 2004 is de woning verbouwd en uitgebreid.
- CV-ketel Nefit, 1 jaar oud (eigendom).
- Schilderwerk buitenzijde voor het laatst uitgevoerd in het voorjaar van 2020.
- Geplande kijkdagen 26 en 29 november (op afspraak)

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42529310-gooiland-21

Tiplijn