Te koop in Assen: vrijstaande woning nabij natuurgebied De Landjes

Te koop in Assen: vrijstaande woning nabij natuurgebied De Landjes

Een praktische woning met een heerlijke woonkeuken en een slaap- en badkamer op de begane grond. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1995, staat op een kavel van 672m² en ligt aan de rand van het natuurgebied "De Landjes", vanuit je huis wandel of fiets je zo de natuur in.

Op zoek naar een levensloopbestendige woning? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

* Deze woning is ook alvast VIRTUEEL TE BEZICHTIGEN! Voor deze woning is namelijk een unieke woningwebsite gemaakt met virtuele tour en ook alle overige informatie (zie voor het webadres de 1e pagina van de brochure).

Indeling:
Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet, bijkeuken met aansluitpunt voor de wasmachine en een deur naar de tuin. Woonkamer met een fraaie parketvloer, open haard met speksteen schouw. Tussenkamer tussen de woonkamer en de woonkeuken, op deze plek kan je heerlijk zitten werken, een speelhoek maken of schilderen, zoals de huidige bewoner doet. Deze ruimte is vanuit de woonkamer af te sluiten door een schuifdeur. De woonkeuken is voorzien van een houten keuken met diverse apparatuur, o.a. een 6-pits Boretti fornuis met oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken loop je via de openslaande deuren zo de tuin in. De slaapkamer grenst aan de woonkamer en wordt afgesloten middels een schuifdeur, de slaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast en een aangrenzende badkamer met douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is op dit moment in gebruik als speelkamer, maar heeft natuurlijk ook legio andere gebruiksmogelijkheden.

Eerste verdieping: vanaf de overloop zijn de 4 slaapkamers te bereiken. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot de ruimte boven de tussenkamer. Je kunt hier een leuke hobby- of chillkamer van maken, maar een royale inloopkast behoort ook tot de mogelijkheden, deze ruimte is voorzien van een dakraam. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, toilet, wastafelmeubel en een designradiator. Berging met opstelplaats voor de CV ketel (Remeha uit 2010).

Zolder: de zolderberging is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt flink wat bergruimte.

Garage: de vrijstaande garage heeft een roldeur en een loopdeur en is voorzien van een betonnen vloer en elektra.

Extra informatie:
- geschikt voor ouderen
- geschikt voor minder validen
- airco in de woonkeuken
- rustige straat, alleen bestemmingsverkeer
- nabij de natuur

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42510763-gansmesschen-20

Tiplijn