ACV heeft zaterdag een nederlaag geleden tegen Sportlust 46.

De gasten uit Woerden kwamen al snel op voorsprong via een schot van Nick Verhagen. ACV kon in de eerste helft weinig mogelijkheden creëren zodat Sportlust 46 met een 0-1 voorsprong kon gaan rusten.

In de tweede helft startte ACV goed en kreeg het een paar kleine kansen. Na ruim een uur spelen kwam de ploeg van Fred de Boer op gelijke hoogte. Luka Prlji kopte raak uit een corner van Koen Steg. De gelijke stand was van korte duur.

Het was wederom Nick Verhagen die de bezoekers met een goed schot naar een voorsprong schoot. ACV probeerde het daarna nog wel maar was niet bij machte om een goal te scoren zodat Sportlust met een verdiende overwinning de bus in kon stappen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer