Gelijkspel tussen Achilles 1894 en RKHVV

Vandaag stonden Achilles 1894 en RKHVV tegenover elkaar op het sportveld in Marsdijk.

De spelers en de supporters hadden er goed weer bij. Helaas was de eindstand iets minder, de wedstrijd eindigde met een 1-1.

Na ruim een half uur stonden de Assenaren met 1-0 voor. Achilles-speler Matthijs Hensens nam een vrije trap waarna Ids Hannema het punt kon maken. Lang hebben ze er niet van kunnen genieten, vlak na de rust maakte Danny Bosch de 1-1.

Het was daarna nog een spannende wedstrijd. Doelpunten werden er niet meer gemaakt, maar in de zon kon er wel genoten worden van de spannende resterende tweede helft.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer