BC Merenwiek uit Leiden helpt BC Assen uit de brand bij prijsuitreiking

BC Merenwiek uit Leiden helpt BC Assen uit de brand bij prijsuitreiking

Tijdens de 4 Mijl van Assen konden kinderen op het sportplein in de BC Assen-kraam het punten shuttle-spel doen en hun totaalscore noteren om kans te maken een periode gratis badminton.

Drie kinderen vielen in de prijzen. De derde prijs ging naar Leona die 55 punten gescoord had. De tweede prijs ging naar Rim met 60 punten. De eerste prijs zou naar Sofiia gaan. Maar toen zij gebeld werd met het nieuws bleek zij niet in Assen te wonen maar in Oegstgeest. Er werd daarom contact gezocht met badminton vereniging BC Merenwiek uit Leiden, de dichtstbijzijnde vereniging met een jeugdafdeling, om te vragen of het mogelijk was dat Sofiia haar prijs daar mocht verzilveren.

Voorzitter Paul Jansen Schoonhoven vond dit prima waarna het blijde bericht doorgebeld kon worden naar de gelukkige winnares die hier heel erg blij mee was. Zij mag komende zaterdag al beginnen en mag tot eind oktober gratis badmintonnen. BC Assen is hier ontzettend mee geholpen en wenst Sofiia, Rim en Leora heel veel badminton plezier.

Tiplijn