BC Assen start nieuwe jongerengroep in Kloosterveen

BC Assen start nieuwe jongerengroep in Kloosterveen

Omdat Badmintonclub Assen het afgelopen jaar veel vragen kreeg proeflessen voor oudere jeugd tussen 12 tot 18 jaar binnen de wijk Kloosterveen, heeft het bestuur besloten om daar gehoor aan te geven.

In de Kloosterveste is het sinds 23 augustus voor deze groep jongeren mogelijk om van 19.30 tot 20.30 uur te komen badmintonnen. Ze mogen altijd tot drie keer gratis met de training meedoen.

BC Assen heeft een aantrekkelijk startersaanbod voor deze leeftijdsgroep: een mini cursus badminton in 10 lessen voor slechts 25 euro die op woensdag 6 oktober start. Ook in sporthal de Timp start een minicursus voor deze jongeren maar dan op de dinsdag vanaf 5 oktober op hetzelfde tijdstip. Voor volwassenen starten er minicursussen: 1 op maandag in de Pittelohal en 1 op woensdag in de Kloosterveste.

Uiteraard is jeugd onder 12 jaar ook altijd van harte welkom om 3 proeftrainingen mee te doen. Hiervoor is geen aparte mini cursus maar wel een leuke racket actie vanuit Badminton Bond Nederland als ze besluiten voor december lid te worden.

iStock
Tiplijn